Da ga njene oči ne vide

Nataša Bekvalac eskivirala susret sa Vladom Mandićem!

Bekvalčeva i Mandić zahladneli su odnose zbog toga što je pevačica zabranila svom dečku Ljubi Jovanoviću da se druži sa rukometašem, jer je u njegovom telefonu pronašla poruke u kojima Mandić nabacuje Jovanoviću druge devojke
Šuška se
03:34h
Nataša Bekvalac eskivirala susret sa Vladom Mandićem!
Foto: Instagram

Nataša Bekvalac ne može očima da vidi Vladu Mandića nakon što je nedavno u medijima objavljeno kako ju je najstrašnije izvređao.

Bekvalčeva i Mandić zahladneli su odnose zbog toga što je pevačica zabranila svom dečku Ljubi Jovanoviću da se druži sa rukometašem, jer je u njegovom telefonu pronašla poruke u kojima Mandić nabacuje Jovanoviću druge devojke, ali i nju naziva pogrdnim imenima.

OVDE pogledajte kako Nataša izgleda posle noćnog provoda!

"Nataša je sa zakašnjenjem došla na jednu žurku gde je već bio Vlada Mandić. Kada ga je izdaleka videla, rekla je prijateljima da želi da se skloni da ga njene oči ne vide. S obzirom na to da je Vlada te večeri, baš kao i ona uručivao nagradu, Nataša je bila prinuđena da ga vidi na bini, a dok je uručivao nagradu ona je prevrtala očima", govori izvor sa lica mesta.

Bekvalčeva je nakon oficijalnog dela dodele nagrada izašla u hol gde je između ostalih stajao i Mandić. Videvši da ne može da ga izbegne, pevačica je izašla u hodnik gde se slikala sa prijateljima, a u hol se nije vratila dok rukometaš nije napustio proslavu.

U domu Nataše Bekvalac vlada porodična atmosfera, OVDE pogledajte!

Podsećanja radi, upravo Vlada Mandić je i kumovao ljubavnoj vezi između Nataše i Ljube. Nekoliko meseci kasnije, Ljubu je savetovao da ostavi Natašu jer će ga izraditi kao i sve muškarce pre njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs