Očinska ljubav

Otac Nataše Bekvalac otvorio dušu: Ja sam njen najveći sponzor

Ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju, kaže Dragoljub Bekvalac
Vip priča
14:28h
Otac Nataše Bekvalac otvorio dušu: Ja sam njen najveći sponzor
Foto: Kurir

Otac pevačice Nataše Bekvalac, otvorio je svoju dušu o životu njegove ćerke i rekao da ga pogađaju neistine koje se plasiraju u medijima.

"Teško mi je kada sedim i čitam da je moje dete na Ibici, kako je u Grčkoj, kako ovo-ono, Pera, Đura, Janko, Marko, a ona s decom sedi pored mene na salašu! Odgovorno tvrdim, što kaže i sama Nataša: "Tata, ja sam jedna velika sponzoruša, ali sponzor mi je Dragoljub Bekvalac“. Priče, kamioni, avioni, Kostić, mostić, ovo-ono, nemaju veze. Kostić je uložio u Natašu isto koliko su i vaše novine! Kao, Kostić joj kupio stan!? Taj stan sam joj ja kupio i pare mi je vratila. U stvari, nije još sve, duguje mi 6.000 evra i kada me nešto naljuti, umem da je podsetim da mi nije vratila sav dug, a-ha-ha", rekao je otac popularne pevačice.

"Uglavnom, ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju", zaključuje u intrevjuu Dragoljub Bekvalac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs