Rekli DA i pred Bogom

Pola estrade došlo na Željkovu i Jovaninu svadbu: Među zvanicama Ceca i Brena! (FOTO)

Poznati par se u nedelju venčao u crkvi, a slavlje sa prijatejima održano je u luksuznom beogradskom restoranu
Vip priča
15:10h Autor:
Pola estrade došlo na Željkovu i Jovaninu svadbu: Među zvanicama Ceca i Brena! (FOTO)
Foto: Kurir

Željko i Jovana Joksimović juče su rekli sudbonosno „da“ u Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog. Nakon što su se u januaru prošle godine venčali pred matičarem na Maldivima, oni su želeli da svoju ljubav krunišu i pred Bogom, piše Kurir.

Kum s mladine strane bio je njen kolega Srđan Predojević, a s mladoženjine menadžer Bane Obradović. Mladenci su se pred crkvu dovezli u belom džipu, a ušli su sa zadnje strane. Sve vreme ih je pratilo obezbeđenje pokušavajući da spreči fotografe da ih slikaju. Mladoženja je u naručju nosio šestomesečnog sina Kostu.

Detalje o svadbi saznajte OVDE - koliko se puta Jovana presvlačila, kako je obezbeđenje organizovano...

Venčanju je prisustvovao samo najuži krug porodice, bez Željkove ćerke Mine koja je došla u restoran zajedno sa skoro pola estrade. Bilo je tu i drugih poznatih ličnosti koje nisu iz muzičkog sveta.

Malo pre njih u restoran su stigle zvanice. Došli su Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Željko i Milica Mitrović, Čeda Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Željko Samardžić, Zorica Brunclik i Kemiš, Saša Matić, Keba, Halid Bešlić, Ana Bekuta s Mrkom, Milo Đurašković i drugi.

Više o venčanju i preostale fotografije pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs