Raskošno venčanje

Brenina kapija okićena, čeka se dolazak 900 zvanica: Ovako će izgledati svadba Aleksandre Prijović i Filipa! (FOTO)

70.000 evra potrošili na dekoraciju

Celebrities
Autor:
Brenina kapija okićena, čeka se dolazak 900 zvanica: Ovako će izgledati svadba Aleksandre Prijović i Filipa! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovoriće danas subonosno Da pred oko 900 zavanica.

Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe, a cela za celu dekoraciju se pobrinula firma "Weddings and Events by Svadbena zvona".

Kako je planirano, svatovi će se se pred crkveno venčanje okupiti kod Živojinovića na kućnoj adresi, a onda će krenuti ka crkvi. Aleksandra Prijović I Filip Živojinović će kočijama otići do crkve Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, gde je zakazano crkveno venčanje u 11 sati.

U dvorištu vile Živojinovića su postavljeni visoki stolovi, baldahini oko bazena, a drveće i ulazna vrata ukrašeni su cvećem. Već se toči prvo piće.

Očekuje se uskoro i dolazak Miloša Teodosića koji će biti svedok mladoženji Filipu, dok je Aleksandrin kum Aco Pejović već stigao, ali još uvek nije spreman za venčanje.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Boba je veoma raspoložen, pa je medijima otkrio detalj:

"Veoma sam veseo i najponosniji sam tata. Sve je pod kontrolom, čekamo još neke goste da slete".

Za dekoraciju čitavog prostora gde je organizovano celo veselje izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera.

Troškovi svadbenog veselja neplanirano su skočili. Jedna od najskupljih stavki biće iznajmljivanje 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela. Budući mladenci angažovali su privatno obezbeđenje, od kojih će njih i goste čuvati 60 telohranitelja i obezbeđivati Belekspo centar, dok će 160 konobara služiti planiranih 900 zvanica na proslavi.

Iako će se svi latiti mikrofona i zapevati, Aleksandra i Filip su planirali da za muziku bude zadužen Tropiko bend, a kasnije Dejan Petrović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs