Lumpovanje do zore

Nataša Bekvalac uništila porodični salaš: Mama Miri došlo da plače od tuge

Isprljani i pocepani stolnjaci, ukaljani tepisi i razbijene čaše i flaše ishod su ove Natašine lude žurke, kaže izvor
Celebrities
23:00h
Nataša Bekvalac uništila porodični salaš: Mama Miri došlo da plače od tuge
Foto: Facebook / Natasa Bekvalac

Na slavlju koje je pevačica Nataša Bekvalac priredila povodom rođenja sina njene sestre Jelene Mrkić, ona i njeno društvo su potpuno uništili porodični salaš na kom je slavlje bilo upriličeno.

Slavilo se do jutarnjih časova, a njeni gosti su se toliko veselili da nisu marili gde razbijaju čašu u čast novog člana porodice.

"Taj dan je padala jaka kiša, a Nataša je rekla prijateljima da se parkiraju u dvorište, čime su skroz uništili travnjak koji je njena mama Mira održavala dve godine. Od njega nije ostalo ništa osim brazda. To nije sve. Unutra je načinjena ozbiljna šteta kada su u neko doba krenule da se razbijaju čaše i flaše. Prva je Nataša razbila času kada je pogodila pesma, a za njom su nastavili i ostali članovi porodice i prijatelji", rekao je dobro obavešten izvor koji je bio na žurki, i nastavio priču.

"Isprljani i pocepani stolnjaci, ukaljani tepisi i razbijene čaše i flaše ishod su ove Natašine lude žurke. Kada je njena mama sutradan ušla u svoju omiljenu oazu mira, došlo joj je da plače o tuge. Salaš je bio skroz uništen. Nije joj preostalo ništa drugo nego da u očaju krene da rasprema onaj haos", završava priču izvor.

OVDE saznajte zašto Nataša Bekvalac krije svoj ljubavni život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs