Pogledajte o čemu se radi

Rođendanska torta Viktorije Bekam: Zdrav život ili čisto foliranje? (VIDEO)

Dizajnerka kaže da je oduševljena svojom tortom, ako se uopšte tako može nazvati

Celebrities
Autor:
Rođendanska torta Viktorije Bekam: Zdrav život ili čisto foliranje? (VIDEO)
Foto: EPA / Juan Carlos Hidalgo

Kada su u pitanju rođendani, postoje dva univerzalna "pravila" - dobijete poklone i uživate u torti. Osim kada se zovete Viktorija Bekam.

Naime, ona je u utorak napunila 44 godine i sa pratiocima na Instagramu podelila je lepe trenutke koje je doživela tog dana, među kojima je i torta.

Ako se tortom može nazvati komad lubenice okružen jagodama. U sred lubenice bila je zabodena velika bela sveća, a Viktorija je uz video koji prikazuje kako slavljenica seče "tortu", tagovala supruga Dejvida Bekama i decu Bruklina, Romea, Kruza i Harper.

Gizela torta: Najukusnija poslastica sa prženim orasima i narandžom! (RECEPT)

Naravno, pošto se torta pravi od brašna, šećera, kremova i slično, a Viktorija to ne jede, na Instagramu je istakla da je veoma srećna što je od porodice dobila sjajnu imitaciju torte koja neće škoditi njenoj liniji.

I dok su jedni bili oduševljeni Viktorijinom tortom i poslužila im je kao inspiracija za zdrav slatkiš, drugi su komentarisali da nije ništa strašno jedan dan pojesti parče standardne torte i malo ugoditi sebi. Oni najoštriji istakli su da su "zgroženi čistim foliranjem" i da im nije jasno zašto poznate ličnosti u svemu "moraju da preteruju".

Naravno, Viktorija se na to nije obazirala, budući da je poznato da je ona već godinama na strogom režimu ishrane i da vežba šest do sedam dana nedeljno.

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs