Presešće joj

Devojka britanskog političara brutalno isprozivala Megan Markl: Šta princ Hari radi s glupom glumicom za koju niko ne zna? (FOTO)

Džo Marni slala je rasističke poruke o verenici princa Harija koje je objavio jedan britanski list

Celebrities
12:27h Autor:
Devojka britanskog političara brutalno isprozivala Megan Markl: Šta princ Hari radi s glupom glumicom za koju niko ne zna? (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Vođa britanske evroskeptične stranke UKIP pozvan je u nedelju da se povuče s dužnosti nakon što je list Mail on Sunday objavio da je njegova devojka Džo Marni (25) poslala rasističke poruke o verenici princa Harija, Megan Markl (36).

Henri Bolton (54) postao je prošle godine četvrti vođa stranke za godinu dana. Stranka je imala veliki uticaj na referendumsku odluku o Bregzitu.

Bolton je oko Božića završio u tabloidima jer je ostavio suprugu zbog 25-godišnjeg modela i članice UKIP-a. Mail on Sunday objavio je niz poruka koje je Marni poslala prijatelju, a u kojima je uvredljivo komentarisala Markl i Afroamerikance.

Kako će sve princ Hari i Megan Markl prekršiti kraljevska pravila: Sami izabrali da žive van strogog protokola! (FOTO)

List je potom objavio i njeno izvinjenje, jer ona sada tvrdi da su njeni komentari "izvučeni iz konteksta". Marni je zbog toga suspendovana iz stranke.

UKIP-ov član Bil Eteridž, zastupnik Evropskog parlamenta, rekao je:

"Došlo je vreme da Henri Bolton podnese ostavku na mesto vođe UKIP-a. On mora otići i to brzo i što je tiše moguće."

Smatra da je on politički neiskusan i da je njegovo vođstvo bilo "pakao" za stranku. Piter Vitl, član Londonske skupštine iz redova UKIP-a, rekao je da bi Boltona trebalo izbaciti iz stranke.

Marni je napisala da će Markl, američka glumica čija je majka Afroamerikanka, a otac belac, "baciti ljagu" na kraljevsku porodicu, a u drugoj poruci utvrdila je da nikada ne bi imala seksualne odnose sa Afroamerikancem jer su "ružni".

Nakon sestre Megan Markl, princ Hari razbesneo i budućeg tasta: Nepromišljena izjava će ga skupo koštati! (FOTO)

foto: Profimedia

"Šta on radi s glupom glumicom za koju niko nije čuo. Pa ovo je Britanija, ne Afrika", napisala je.

Markl i princ Hari venčaće se 19. maja u dvorcu Vindzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs