Kap koja je prelila čašu

Ceo svet mi se smeje zbog tebe: Trudna žena napustila slavnog fudbalera i odvela decu! (FOTO)

Fudbalskoj zvezdi, nekadašnjem kapetanu engleske reprezentacije Vejnu Runiju poslednjih dana nije lako, a za sve je kriv njegov problematičan karakter: ljubav prema alkoholu i lepim ženama

Celebrities
18:12h Autor:
Ceo svet mi se smeje zbog tebe: Trudna žena napustila slavnog fudbalera i odvela decu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kolin Runi, trudna supruga jednog od najpoznatijih svetskih fudbalera Vejna Runija, nakon devet godina braka napustila je njihov dom i odselila se kod roditelja. Runi je naime pre nekoliko dana zaustavljen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a bio je u društvu mlade devojke. To je, čini se, bila kap koja je prelila čašu.

Žena slavnog fudbalera očajna: Volela bih da malo više koristi mozak! (FOTO)

Naime, svet je proteklog vikenda svedočio do sada najvećem skandalu poznatog fudbalera, koji je ionako tokom devet godina braka sa suprugom Kolin imao niz ispada.

Iako mu je Kolin do sada sve praštala, vrlo verovatno zbog trojice sinova, a sada i s četvrtim detetom na putu, izgleda da joj je ovoga puta zaista prekipelo.

Bude se u luksuzu, stalno su na odmoru: Bahati život žena fudbalera! (FOTO)

Pokupila je svoje stvari iz njihovog luksuznog doma i sa sedmogodišnjim Kajom, četvorogodišnjim Klejom i jednogodišnjim Kitom privremeno se preselila kod roditelja u Liverpul, u želji da njena deca ne proživljavaju dramu, posebno tijekom prvih dana nove školske godine.

Nakon što ju je policija obavestila šta se dogodilo te noći, Kolin je navodno nazvala i Loru Simpson, 29-godišnju samohranu majku koja se te noći u klubu zabavljala s Runijem, kako bi joj ona lično ispričala šta se dogodilo.

Istina verovatno nije bila najprijatnija, jer je nakon toga trudna Kolin otišla s decom.

Detinjstvo joj obeležili očevi seks skandali: Buran život genijalne Palome Pikaso! (FOTO)

"Nisam razmišljala o njegovoj supruzi Kolin, a verujte mi, nije ni on. Nije je čak ni spomenuo, a nije ni bebu koju očekuju. Svi fudbaleri su isti i ne osećam se kao rasturačica braka", rekla je Lora u svojoj izjavi nakon skandala.

Zabrinuti Vejn navodno se nakon ovog nemilog događaja požalio bliskim prijateljima da ne zna šta da radi.

"Vejn ne zna šta bi sa sobom. On se više puta izvinjavao Kolin zbog svega što joj je radio u prošlosti, ali ovo se čini kao najgora stvar do sada. Ona je jako besna", rekao je za engleske medije izvor blizak 31-godišnjem fudbaleru.

Dok je odlazila iz doma, Kolin je navodno u ljutnji ponavljala: "Kako si ovo mogao da mi uradiš, još pogotovo za vreme trudnoće? Kako si mogao da budeš tako glup? Ceo svet mi se smeje zbog tebe."

Transseksualci, prostitutke, orgije: Najveći seks skandali poznatih! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu smatra da će vremenom on i supruga rešiti ovaj problem, ona se s time ne slaže i navodno joj je dosta svega. Njena reakcija i selidba uopšte ne čude jer je nedavno u intervjuu priznala da Vejn nije savršen suprug.

"On uopšte ne pomaže oko kućnih poslova. Nikada ne iznosi smeće iz kuće, sve ostavlja prljavo iza sebe. Jednostavno se nikada ne mogu osloniti na njega", rekla je tada.

Osim što bi mogao da ostane sam, slavni fudbaler bi ovim razvodom mogao da izgubi milione sa svog računa. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 80 miliona funti, a ako dođe do razvoda, njegova supruga dobila bi polovinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs