Top 10 najgorih

Poznati fudbaleri u seks skandalima: Varaju trudne žene, plaćaju prostitutke! (FOTO)

Vejn Runi je, na primer, suprugu Kolen varao dok je bila trudna, a zabavljao se i sa prostitutkama kojima je uz novac ostavljao autograme
Šuška se
15:58h Autor:
Poznati fudbaleri u seks skandalima: Varaju trudne žene, plaćaju prostitutke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ešlija Kola ostavila je žena, dok su Teriju i Bekamu supruge prevaru oprostile. Poznati fudbaleri varaju svoje supruge sa manekenkama, plaćaju prostitutke, a nisu im strane ni saigračeve devojke.

Ovo je spisak igrača koji su najčešće "šarali", a pogledajte da li su se iz toga lako izvukli:

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

1. Ešli Kol

Ešli Kol je navukao bes čitave Engleske na sebe kada je prevario njihovu mezimicu Šeril. Kol je samo pet meseci nakon venčanja spavao sa frizerkom, a pevačica mu je prevaru oprostila. Ipak, igrač se nije smirio pa su se 2010. godine konačno razveli.

2. Kaka

Pred kraj prošle godine odjeknula je vest da je brazilski fudbaler Kaka, koji se zalagao za moralne principe i istrajao u velikoj veri, nakon devet godina braka prevario suprugu sa 21-godišnjom Mis Brazila Žaklin Oliveirom. Kerolin nije mogla da mu oprosti prevaru, pa je zatražila razvod od igrača sa kojim ima dvoje dece.

Foto: AP
Foto: AP

3. Patris Evra

U februaru 2013. godine u javnost je procurela informacija da je Patris Evra imao aferu sa plejbojevim modelom Karlom Hou. Evra se nekoliko meseci dopisivao sa Karlom, a potom su se našli u Parizu. Ista je devojka pomagala Huanu Kuadradu da "nauči engleski" kada je stigao u Čelsi.

4. Karlos Tevez

Karlos Tevez je dva puta supruzi Vanesi morao da objašnjava zašto novine pišu da je prevarena. Međutim, Vanesa je uspela da se izdigne iznad optužbi o prevarama, pa je ostala uz svog supruga.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP/ Irina Šajk
Foto: AP/ Irina Šajk

5. Džon Teri

Terija je vanbračna afera 2010. godine koštala mesta kapitena u engleskoj reprezentaciji. Tada se saznalo da je Teri varao suprugu Toni sa devojkom saigrača Vejnija Bridža, manekenkom Vanesom Peronsel. Teri je i ranije imao nestašluke, a supruzi je priznao da ju je prevario sa još devet žena. Ona mu je sve oprostila, pa su i dalje u braku.

6. Rajan Gigs

Rajan Gigs je 2011. godine imao jako burnu godinu. Najpre se saznalo da je bio u tajnoj vezi sa velškom manekenkom Imogen Tomas, a uskoro je usledio još veći skandal jer se otkrilo da je Gigs osam godina imao aferu sa suprugom svog brata, Natašom.

7. Dejvid Bekam

Najveći seks skandal desio se 2004. godine kada je tadašnja plejbojeva zečica Rebeka Lus medijima prodala priču o avanturi sa Dejvidom Bekamom. Viktorija je uprkos velikom pritisku javnosti ostala uz svog supruga sa kojim danas ima četvoro dece.

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

8. Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo nije imao sreće jer mu njegova devojka Irina Šajk nije oprostila preljubu. Ruska manekenka i Portugalac su u vezi bili dve godine. Irina je nakon prekida objasnila da traži "iskrenog dečka" što je raširilo glasine da ju je Ronaldo varao.

9. Piter Krouč

Piter Krouč je svoju predivnu suprugu prevario 2010. godine dok su bili vereni, a za seks je navodno platio devojci u Madridu. Ebi Klensi mu je oprostila preljubu, a godinu dana kasnije su dočekali prvo dete i vezu učvrstili brakom.

10. Vejn Runi

Vejn Runi je suprugu Kolen varao dok je bila trudna. Runi se zabavljao sa prostitutkama kojima je uz novac ostavljao i autograme, a i njemu je supruga oprostila neveru.

Foto: Profimedia/Vejn Runi
Foto: Profimedia/Vejn Runi
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs