Nije se štedelo

Pipa Midlton napravila staklenu palatu: Na sve načine pokušava da nadmaši sestrino venčanje! (VIDEO)

Venčanje će biti održano na porodičnom imanju Midltonovih u Berkširu, a mlađa sestra buduće britanske kraljice se baš potrudila da o njenoj svadbi pišu mediji širom sveta
Celebrities
09:18h Autor:
Pipa Midlton napravila staklenu palatu: Na sve načine pokušava da nadmaši sestrino venčanje! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, udaje se ovog vikenda za verenika Džejmsa Metjuza. Venčanje će biti održano na porodičnom imanju Midltonovih u Berkširu, a mlađa sestra buduće britanske kraljice se baš potrudila da o njenoj svadbi pišu mediji širom sveta.

Naime, prvo je Pipa poslala jasan zahtev zvanicama da ukoliko nisu u braku ne mogu da povedu svoju devojku, odn. dečka. Glavni razlog za to, kako prenose mediji, je Megan Markl, devojka princa Harija, koja bi na njenom venčanju definitivno bila u centru pažnje.

Nakon toga, Pipa je gostima naredila da moraju da imaju dve odevne kombinacije za njenu svadbu. Kada se mlada presvuče iz venčanice u neku udobniju haljinu, to je sasvim razumljivo, međutim očekivati od 350 zvanica da urade to isto je čisto bahaćenje.

Poslednji u nizu Pipinih "bisera" je staklena palata koja je napravljena specijalno za ovu priliku. Čitava struktura je dopremljena iz Belgije, a postavljena je na imanju čije se dvorište prostire na preko 7 hektara.

Pipa je nesumnjivo mislila na svaki detalj venčanje, ali čini se da će ipak najlepši "ukrasi" njene svadbe biti princ Džordž i princeza Šarlot, koji će imati ulogu male deveruše i njenog pratioca.

Mala deveruša na ujakovoj svadbi: Nije ni sanjala da će njeno venčanje gledati ceo svet! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs