Sve se vraća, sve se plaća

Tragičan život propale bogatašice: Sinovi joj umrli, muž završio u zatvoru! (FOTO)

Rut Medof izgubila je novac, status u društvu, ali još važnije, izgubila je i dvojicu sinova otkako je njen suprug Berni priznao najveću finansijsku prevaru ikada
Vip priča 17.05.2017. - 11:54h Autor: express.hr
Foto: Profimedia

Berni Medof je zloglasni američki preduzetnik i najveći finansijski prevarant na svetu. Upravljao je piramidalnom šemom vrednom 18 milijardi dolara i osuđen je zbog toga na 150 godina zatvora. Međutim, i njegova supruga je osetila posledice Bernijevih finansijskih manipulacija.

 

Rut Medof izgubila je novac, status u društvu, ali još važnije, izgubila je i dvojicu sinova otkako je Medof priznao prevaru krajem 2008. godine. Stariji sin Mark počinio je samoubistvo 2010. godine, a mlađi Endrju je umro od raka 2014. godine. Ovih dana ona živi dosta povučeno u gradiću od oko 6.000 stanovnika u Konektijatu. Gotovo svi znaju ko je ona, ali je ostavljaju na miru.

 

"I ona pravo na privatnost. Zašto je ne pustite na miru", oštro je kritikovala jedna gospođa fotografa New York Post-a kad je pokušao da uslika Rut Medof.

 

Nekada je ona redovno ostavljala stotine dolara najskupljim frizerima u Njujorku, često je odlazila na manikir i pedikir, a bila je i rado viđen gost kod brojnih kozmetičarki. Međutim, sve se promenilo. Sada je češće možete videti u šetnji lokalnim plažama. Njene nove prijateljice su gospođe koje se bave izradom i prodajom ručnih radova, gospođe koje ne troše vreme ni novac na ulepšavanje.

 

Mislili su da je ovaj čistač prevarant i da ih potkrada: A onda su saznali pravu istinu! (VIDEO)

 

"Da ne žive u Old Griniču rekli biste da su beskućnice. Rut provodi jako puno vremena s njima", ispričala je jedna komšinica. Na prvi pogled može da se učini da ju je nova zajednica prihvatila, ipak postoje brojne sumnje.

 

"Ne padam na tu priču da nije znala ništa i da joj je bilo teško. Nije je zateklo ni pola nevolja kakve su zatekle ljude zbog njenog supruga. Ljudi su zbog Medofovih počinili samoubistva. Kako možete da delite krevet s nekim toliko godina i da ne znate šta on radi", ispričao je vlasnik jedne prodavnice u Old Griniču.

 

Muž je tukao u trudnoći, izvršila samoubistvo: Tragična sudbina slavne pesnikinje! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rut je bila udata za Bernija dugih šest decenija, od svoje osamnaeste godine. Čak i nakon što je on osuđen na zatvorsku kaznu, pokušavala je da održi dobre odnose. Redovno ga je posećivala u zatvoru, ali sve je to prestalo nakon što je sin Endrju postavio ultimatum. Ili će nastaviti da posećuje oca ili će nastaviti da posećuje sina i dve unuke. Ona je odabrala sina, ali ga je nekoliko godina kasnije izgubila.

 

Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs