Probajte i vi

Zbog ovoga Kejt Midlton uvek izgleda savršeno: Ukrala trik od princeze Dajane!

Cik-cak efekat postignut ovim nagibom zapravo izdužuje noge i u kombinaciji sa pravim držanjem - to je formula za savršen izgled na fotografiji
Celebrities
20:52h Autor:
Zbog ovoga Kejt Midlton uvek izgleda savršeno: Ukrala trik od princeze Dajane!
Foto: Profimedia

Nije tajna da članovi britanske kraljevske porodice moraju i te kako da paze na svoje ponašanje tokom pojavljivanja u javnosti. Taj strogi kodeks ponašanja vremenom se ipak menja i dopuštena im je opuštenost u određenim neformalnim situacijama, ali neka pravila uvek moraju da se poštuju.

Tako sve ženske članice porodice uvek moraju da budu obučene u skladu sa svojom titulom i u svakom trenutku da vode računa o svojoj "čednosti". Na primer, ako imaju kraću suknju ili haljinu, moraju da paze na to da njihova odeća u svakom trenutku stoji na svom mestu i ne otkrije previše.

U tome im pomaže specifična poza po kojoj javnost pre svega pamti princezu Dajanu. Pozu odlikuje spajanje kolena i članaka, kao i naginjanje nogu na stranu, a Dajana ju je demonstrirala i na legendarnoj fotografiji nastaloj ispred Tadž Mahala.

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovako članice kraljevske porodice mogu lako da kontrolišu ivicu svoje odeće, paze da se ona previše ne podigne tokom sedenja i tako sprečavaju potencijalne modne nezgode kakve su se događale Kejt Midlton nekoliko puta.

Vojvotkinja od Kembridža nebrojeno mnogo puta se fotografisala u istoj pozi, pa je zbog toga ova poza dobila naziv "Vojvotkinjin nagib".

Iako se mislilo da je izmišljena isključivo za čuvanje čednosti, Mika Mejer, stručnjak za britanski kraljevski bonton, otkrila je da ima još jednu zanimljivu funkciju zbog koje je vole članice kraljevske porodice.

Kakva je ovo trudnica: Šta se stvarno dešava sa Kejt Midlton? (FOTO)

Foto: Reuters / Pool
Foto: Reuters / Pool

Naime, cik-cak efekat postignut nagibom zapravo izdužuje noge i u kombinaciji sa pravim držanjem - to je formula za savršen izgled na fotografiji.

Ključ ove tehnike je u tome da ispravljena ramena usmerite ka napred, a ruke treba da budu sklopljene i položene u krilo, opisala je Mika.

Bonton za žene: Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs