Novi detalji

Starateljstvo nad decom visi o koncu: Anđelina Džoli bi zbog ovoga mogla da odgovara nadležnima!

Izvori bliski bivšem paru istakli su da Džolijeva namerava da dokaže kako je Bred Pit bio nasilan prema deci, ali da ni ona nije nevina u ovoj priči
Šuška se
13:18h Autor:
Starateljstvo nad decom visi o koncu: Anđelina Džoli bi zbog ovoga mogla da odgovara nadležnima!
Foto: Reuters / Umit Bektas

Popularna glumica Anđelina Džoli dobila je puno starateljstvo nad šestoro dece koju ima s glumcem Bredom Pitom, ali je ova odluka sada dovedena u pitanje, pišu strani mediji.

Naime, kako javlja britanski The Sun, pojavili su se tonski zapisi koji bi mogli "osramote glumicu" i dovedu do toga da se odluka o starateljstvu promeni, piše Story.rs.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Izvori bliski bivšem paru istakli su da Džolijeva namerava da dokaže kako je Bred Pit bio nasilan prema deci, ali da ni ona nije nevina u ovoj priči.

"Verujemo da postoje audio zapisi Anđeline koji bi protiv nje delovali kao dinamit ukoliko bi se javili u javnosti", rekao je izvor. "Niko ne želi da igra toliko "prljavo" - to nije dobro za decu - ali Anđelina i njen tim su odlučni u tome da diskredituju Breda kako bi sprečili da i on bude staratelj."

Ovi izvori, takođe, dodaju da se Bred Pit zaista sukobio sa najstarijim sinom Medoksom, ali i da se sve završilo na verbalnom okršaju. The Sun javlja i da su članovi osoblja porodične vile slavnog para istakli da je Bred Pit uvek bio dobar otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs