Trač ili istina?

Kakva je ovo trudnica: Šta se stvarno dešava sa Kejt Midlton? (FOTO)

Ako ćemo kao dokaz uzeti Kejtin izgled , možda bismo mogli da zaključimo da od trudnoće nema ništa, ili bar da joj termin nije u decembru
Vip priča
16:00h Autor:
Kakva je ovo trudnica: Šta se stvarno dešava sa Kejt Midlton? (FOTO)
Foto: Profimedia

Još od februara u medijima se šuška da je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton treći put u blagoslovenom stanju.

Neki mediji navode da je termin za porođaj oko katoličkog Božića, drugi su otkrili pol i ime, a Bakingemska palata ćuti.

Nakon što su početkom godine počele da kruže glasine da je Kejt ponovo trudna, čak i da nosi blizance, kraljevska porodica izdala je saopštenje u kojem su negirali tračeve.

On u odelu, ona u helankama! Kejt Midlton presudila: Udobnost pre svega! (FOTO)

Odakle medijima podaci da vojvotkinja nosi devojčicu, koju će nazvati po pokojnoj baki, majci princa Vilijama princezi Dajani, ne zna se, a porodica se još uvek ne oglašava.

Sa druge strane, ako ćemo kao dokaz uzeti izgled Kejt Midlton, možda bismo mogli da zaključimo da od trudnoće nema ništa, ili bar da joj termin nije u decembru. Naime, Kejt je footgrafisana iz profila na svečanom prijemu paraolimpijaca, koji se održao pre tačno 10 dana, a na fotografijama se vidi da joj je stomak potpuno ravan.

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

U tom slučaju, Kejt bi već bila u sedmom mesecu trudnoće i trebalo bi da joj se stomak makar nazire. Ali, ona je sve mršavija, a mnogi korisnici interneta uporedili su je sa čačkalicom.

I dok su fanovi lepe vojvotkinje srećni zbog ovih vesti, drugi se pitaju zbog čega mediji izmišljaju vesti, jer kraljevska porodica nije potvrdila trudnoću. Ipak, treba uzeti u obzir i da se pojavila informacija da Pipa Midlton navodno odlaže venčanje zbog toga što je njena sestra u drugom stanju.

Adrijana Lima ne može da preboli tragediju: Uvek ćeš biti moj anđeo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs