Opuštena elegancija

On u odelu, ona u helankama! Kejt Midlton presudila: Udobnost pre svega! (FOTO)

Verni fanovi pohvalili su vojvotkinjin modni izbor, hvaleći je što promoviše udobnost na prvom mestu kada je u pitanju žensko oblačenje
Star look
23:00h Autor:
On u odelu, ona u helankama! Kejt Midlton presudila: Udobnost pre svega! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton pre nekoliko dana je posetila botaničku baštu "Eden Project" u Kornvolu, a svojom odevnom kombinacijom za tu priliku ostavila je bez teksta kako modne kritičare, tako i sve svoje fanove.

Naime, ona se u pratnji supruga princa Vilijama pojavila noseći, ni manje ni više, nego - helanke!

Iako joj teget-bele helanke sa ikat šarom, dekorativnom tehnikom prepoznatljivom za Indoneziju, stoje kao salivene, mnogi su prokomentarisali da to nije modni izbor koji treba da napravi jedna vojvotkinja.

Za javnost na moru, u stvari pobegli: Kejt i Vilijam pred razvodom?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne mareći za komentare i sugestije da žena iz kraljevske porodice stalno mora da bude u uštogljenim svečanim toaletama, Kejt je uživala u svojoj udobnoj kombinaciji koju su sačinjavale pomenute helanke, bela majica, teget sako i udobne cipele sa platformom, zbog kojih vojvotkinja konstantno ratuje sa kraljicom Elizabetom.

Verni fanovi pohvalili su Kejtin modni izbor, hvaleći je što promoviše udobnost na prvom mestu kada je u pitanju žensko oblačenje.

"Na kraju krajeva, ipak je šetala kroz prirodu. Šta će joj štikle i haljina?", samo je jedan od brojnih komentara podrške, a mnoge je oduševilo i to što se vojvotkinja na kraju preobula u ravne mokasine.

Znamo je kao nežnu damu, a ovo je njeno drugo lice: Neočekivani potez Kejt Midlton (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs