Omiljeni par

Za javnost na moru, u stvari pobegli: Kejt i Vilijam pred razvodom?

Neprestano se svađaju zbog pritiska pod kojim je Kejt, Vilijamovog stava povodom toga i oko načina na koji će vaspitavati decu, otkrio je izvor blizak paru
Šuška se
15:48h Autor:
Za javnost na moru, u stvari pobegli: Kejt i Vilijam pred razvodom?
Foto: AP / Yui Mok

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, uputili su se na francusko primorje, a ovo letovanje je najmisterioznije u svetu slavnih ove godine, piše Story.rs.

Naime, svetski mediji prenose informacije koje su zabrinule poštovaoce kraljevske porodice.

Kako javlja Inquisitr, u braku Kejt Midlton i princa Vilijama je sve više problema, pa je par odlučio da otputuje zajedno ne bi li sve rešili. Oni sve detalje putovanja kriju od medija, navodno jer žele mir kako bi poradili na svom braku.

Laži, spletke i ucene: Svi šokantni detalji iz života Kejt Midlton!

Foto: AP / Money Sharma
Foto: AP / Money Sharma

Još uvek nije poznato zbog čega je došlo do poteškoća u braku svačijeg omiljenog para, ali ovaj portal podseća da su se i u maju ove godine javili navodi o problemima, kada je Kejt i Vilijamu bilo teško da se nose s time da je tolika pažnja svetske javnosti uperena u njih.

"Neprestano se svađaju zbog pritiska pod kojim je Kejt, Vilijamovog stava povodom toga i oko načina na koji će vaspitavati decu", rekao je izvor blizak kraljevskom paru.

Ovaj sajt, pored toga, prenosi i da je Kejt, navodno, ponovo u drugom stanju, i da, štaviše, čeka blizance, ali do sada Bakingemska palata nije objavila potvrdu o novim naslednicima.

Pukla bruka slavnog muzičara: Slomio mi je rebro, terao me da pijem njegov urin! (FOTO)

Foto: Reuters / Andy Couldridge
Foto: Reuters / Andy Couldridge
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs