Veliki novčani problemi

Grca u dugovima, a čeka 5. dete: Posrnula holivudska zvezda pred bankrotom! (FOTO)

U panici su zbog dolaska petog deteta i ne znaju kako će uspeti finansijski da prežive uz novog člana porodice, govori izvor blizak Tori Speling i njenom mužu
Celebrities
02:42h Autor:
Grca u dugovima, a čeka 5. dete: Posrnula holivudska zvezda pred bankrotom! (FOTO)
Foto: Instagram / Torispelling

Tori Speling i Din Mekdermot su u iščekivanju petog deteta, a s obzirom na finansijske probleme, trenutno su u potrazi za načinima kojima bi mogli da zarade novac koji im je preko potreban, piše Radar Online.

U seriji čedna, u životu bludnica: Dona iz Beverli hilsa otkrila s kim je sve bila!

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on Oct 24, 2016 at 8:59am PDT

Zvezda serije "Beverli Hils" i njen suprug navodno su pred bankrotom. Pre nekoliko meseci glumicu je dočekala i tužba American Expressa zbog 38 hiljada dolara duga koji se sada popeo na skoro 88 hiljada.

Bahatio se, pa spao na prosjački štap: Reper spiskao 155 miliona dolara!

Posrnuli holivudski par silom prilika došao je tako ne jednu od ideja kako da se izvuku iz novčanih problema. S obzirom na to da su u maju proslavili desetu godišnjicu braka, Din i Tori planiraju da obnove zavete, a fotografije svečanosti prodali bi onom mediju koji im ponudi najviše novca.

"U panici su zbog dolaska petog deteta i ne znaju kako će uspeti finansijski da prežive uz novog člana porodice", govori izvor.

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on Jun 25, 2016 at 2:20pm PDT

Iako je Torina majka u januaru izjavila da ćerki novčano pomaže kada su u pitanju kuća, deca, škola i hrana, dugove joj ipak ne rešava. Par već ima sina Lijama (9), ćerke Stelu (8) i Hati (5) i sina Fina (4).

Inače, otac Tori Speling bio je legendarni reditelj Aron Speling koji je preminuo u junu 2006. godine. Mnoge je iznenadio kada je testamentom odlučio da joj sreže nasledstvo i tom prilikom joj ostavi samo 800 hiljada dolara. Glumica je očekivala bar 200 miliona dolara od 600 miliona, na koliko je njegovo nasledstvo procenjeno.

Zaradio bogatstvo zahvaljujući Hariju Poteru: Evo kako sada troši pare! (FOTO)

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on Oct 27, 2016 at 9:54am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs