Velika žrtva

Surogat majka sam, nisam htela da se odreknem bebe: Iskrene ispovesti žena koje nose tuđu decu!

Surogat sam majka za prijateljicu i svaki put kad mi neko čestita, a ja kažem da nije moje, da ga samo čuvam za prijateljicu, onda me jako čudno gledaju, otkrila je svoje iskustvo jedna žena
Trudnoća
03:44h Autor:
Surogat majka sam, nisam htela da se odreknem bebe: Iskrene ispovesti žena koje nose tuđu decu!
Foto: Ilsutracija / Shutterstock

Svaka žena, a posebno ona koja je i majka, shvatiće da je surogat majčinstvo vrlo kompleksna uloga koja sa sobom donosi kompleksne emocije. Od trenutaka u kojima se ženama slama srce do naleta sreće i veselja, surogat majke progovorile su upravo o tim osećanjima.

Kako to izgleda i kakav je osećaj nositi tuđe dete, otkrile su surogat majke na stranici za deljenje tajni, Whisper, gde mogu anonimno da ispričaju sve svoje tajne. Neke su pričale o tome koliko je teško odreći se bebe nakon rođenja, jedna se žalila da je teško izlaziti dok nosite tuđe dete, a jedna je priznala da obožava da bude surogat majka jer je "zavisna od trudnoće". Verovatno najbizarniju stvar priznala je žena koja ima aferu s biološkim ocem deteta koje nosi, njegovoj ženi iza leđa, piše Daily Mail.

U raspravu su se uključile i žene koje još nisu imale ovakvo iskustvo, ali utvrdile su da bi rado i bez problema bile surogat majke nekome u porodici ili prijateljicama koje imaju problema sa začećem.

Trudnica radila 2 posla da bi preživela: Šef joj priredio šok koji mu neće zaboraviti! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Evo nekih od priznanja:

"Surogat sam i nisam htela da se odreknem bebe."

"Ja sam surogat majka za svoju tetku. Najčudnija stvar u ovoj situaciji je kad sam napolju s dečkom, pa nam ljudi čestitaju."

"Surogat sam majka za prijateljicu i svaki put kad mi neko čestita, a ja kažem da nije moje, da ga samo čuvam za prijateljicu, onda me jako čudno gledaju."

"Moj dečko se ne slaže s odlukom da budem surogat za članove moje porodice. Ne znam kako da se nosim s tim."

"Trudna sam četiri meseca za drugu osobu i jedva čekam da se sve ovo završi!!!"

Majka petoro dece opet zatrudnela: Za šok koji je usledio niko nije bio spreman! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Ja sam surogat majka za žene koje ne mogu da imaju decu. Ne znam koliko osuda i ružnih pogleda sam sama doživela jer nemam burmu na ruci."

"Ja sam surogat majka paru koji živi u drugoj državi. Polovinu vremena sam smirena i ovo mi nije nikakva velika stvar, ali kad malo duže razmislim o tome, pomislim kako je to potpuno ludo."

"To što sam nosila dete za moju sestru najmanje je što sam mogla da uradim nakon svega što je ona učinila za mene."

"Naravno da sad imam strije, ali moja sestrična kojoj sam nosila dete vredna je svake linije koja se pojavila."

"Odluka da budem surogat majka bila je najgora odluka koju sam u životu donela i uvek ću žaliti zbog toga. Čak i ako su se nekome tako ispunili snovi, ja sam dobila samo noćne more."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs