U toplom porodičnom gnezdu

Zavirite u kraljevski dom u Monaku: Ovako Albert i Šarlin čestitaju božićne praznike! (FOTO)

Dok Šarlin sedi na podu i pridržava Gabrijelu koja grize igračku, Albert sedi iza njih i u krilu drži Žaka. U pozadini se vidi i raskošno ukrašena jelka
Celebrities
21:28h Autor:
Zavirite u kraljevski dom u Monaku: Ovako Albert i Šarlin čestitaju božićne praznike! (FOTO)
Foto: Reuters / Eric Gaillard

Princ Albert od Monaka i njegova supruga, princeza Šarlin, nedavno su priredili tradicionalno postavljanje božićne jelke u Prinčevskoj palati, kojem je prisustvovalo mnogo mališana iz ove kraljevine.

Iako je ovaj događaj naišao na brojne pozitivne komentare šire javnosti, poštovaoci kraljevske porodice još više su se oduševili kada su ugledali zvaničnu čestitku iz palate.

Suze koje se ne zaboravljaju: Jedan susret iz korena promenio život princeze Šarlin! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Princ Albert i princeza Šarlin, zajedno sa decom, jednogodišnjim blizancima princom Žakom i princezom Gabrijelom, žele vam srećan Božić i Novu 2016. godinu i da vam bude ispunjena radošću", navodi se u čestitki.

Na fotografiji je prikazan kraljevski par u društvu mališana, koji u opuštenoj varijanti poziraju sa svojom decom. Dok Šarlin sedi na podu i pridržava Gabrijelu koja grize igračku, Albert sedi iza njih i u krilu drži Žaka. U pozadini se vidi i raskošno ukrašena jelka.

Novogodišnja jelka u domu Joksimovića: Ovako se slavna porodica priprema za praznike! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda prava kraljevska porodična idila:

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs