Posle tri meseca

Pukla romansa: Raskinuli Savo Milošević i Maja Manojlović

Izvor blizak ovom paru navodi da se njih dvoje i dalje vole i da će verovatno ostati bliski prijatelji u budućnosti, ali da su zbog niza nepredviđenih okolnosti morali za sada da stave tačku na ljubavnu romansu
Šuška se
09:06h
Pukla romansa: Raskinuli Savo Milošević i Maja Manojlović
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Dado Đilas

Voditeljka TV “Pinka” Maja Manojlović i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević razišli su se posle tri meseca strastvene veze.

Izvor blizak ovom paru navodi da se njih dvoje i dalje vole i da će verovatno ostati bliski prijatelji u budućnosti, ali da su zbog niza nepredviđenih okolnosti morali za sada da stave tačku na ljubavnu romansu.

"Par se razišao prijateljski, razlozi raskida nemaju veze s njihovom ljubavnom pričom, već s privatnim problemima izvan njihove veze. Maja je ovih dana okupirana negom člana porodice koji ima ozbiljan zdravstveni problem. Savo takođe ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, pa je ljubavna romansa pala u drugi plan. Veoma je moguće da će Savo zbog poslovnog angažmana uskoro morati da napusti Srbiju. Nakon ozbiljnog razgovora, njih dvoje su odlučili da se raziđu, a da li će u budućnosti ponovo biti zajedno, to sada niko ne može da zna", prenosi sagovornik

Podsetimo, Maja i Savo su se nedavno oglasili u jednom nedeljniku, kada su oboje potvrdili da su u emotivnoj vezi, u kojoj su oboje presrećni.

"Maja mi je vratila osmeh na lice", rekao je tada Savo.

Problemi u raju: Savo Milošević i Maja Manojlović uhvaćeni u žučnoj svađi (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs