Slavljenica

Isidora Bjelica napunila 48 godina: Srećna sam što sam živa!

Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što je u nama, rekla je spisateljica
Celebrities
05:34h
Isidora Bjelica napunila 48 godina: Srećna sam što sam živa!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Spisateljica Isidora Bjelica, koja hrabro vodi bitku s teškom bolešću, proslavila je 48. rođendan u društvu prijatelja. Bjelica je zahvalna Bogu što je doživela ovaj rođendan, a kako kaže, svim ljudima želi zdravlje i radost i napominje da je srećna što je živa.

"Prijateljica me je bukvalno kidnapovala i spremila mi iznenađenje. Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što je u nama", rekla je Isidora za Alo i istakla da se nada da će u ljudima vladati razumevanje i ljubav.

"Nadam se da će Srbija ostati mesto gde ćemo manje osuđivati jedne druge, već da ćemo davati ljubav i razumevanje. Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju", objašnjava Bjelica i kaže da je izvukla pouku iz svojih nedaća.

Krvnička borba Isidore Bjelice: Zapomagala sam mužu da mi ubrizga vazduh u vene!

"Učim se da više nijednu lošu reč i misao ne dam nikome i srećna sam na svoj rođendan što sam živa iako sam četiri puta bila na ivici smrti. Takođe, na rođendan želim da zahvalim svim poznatim i nepoznatim osobama i vašoj redakciji što mi pomažu u mojoj borbi i što me drže svojom ljubavlju. Srećna sam što sam živa", zaključila je hrabra spisateljica.

Foto: Kurir / Nemanja Pančić
Foto: Kurir / Nemanja Pančić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs