Najteži trenuci

Krvnička borba Isidore Bjelice: Zapomagala sam mužu da mi ubrizga vazduh u vene!

Povremeno su fizičke muke bile takve, da sam zapomagala Nebojši da mi ušprica vazduh u venu. Potom bih se na ivici razuma molila Majci Božjoj, i snaga, volja i vera bi se vratile, kaže spisateljica
Vip priča
06:08h Autor:
Krvnička borba Isidore Bjelice: Zapomagala sam mužu da mi ubrizga vazduh u vene!
Foto: Facebook / Isidora Bjelica

Kroz bol do ivice izdržljivosti, krvničku borbu za život ili bar bezbolnu smrt, spisateljica Isidora Bjelica u intimnoj ispovesti za magazin Hello! govori o strašnom hodu po žiletu između svetova, četvrtom krugu borbe za život i porodici, koja je nijedne sekunde nije napustila.

Dok je, slomljena fizičkim i mentalnim udarima, vapila da joj suprug ubrizga vazduh u venu i ugasi poslednji plamen energije od koje je nekada vrcala, sinulo joj je da su iskušenja tu da bi se spoznala ljubav, a ona ratnica protiv balkanskog primitivizma u čijem je epicentru biti bolestan - sramota.

Mada ste veliki borac i optimista, da li je bilo trenutaka kada ste poželeli da dignete ruke od svega?

Iscedite nekoliko kapi u čašu vode i pijte svaki dan: Sprečava rak, leči svaku bolest!

"Superheroji ne postoje. Tako sam i ja samo krhka žena. U meni istovremeno egzistiraju dve Isidore - snažna i lomljiva. Povremeno su fizičke muke bile takve, da sam zapomagala Nebojši da mi ušprica vazduh u venu. Potom bih se na ivici razuma molila Majci Božjoj, i snaga, volja i vera bi se vratile. Ljudi se teško nose sa gripom ili zuboboljom, a zamislite četiri puta kancer u terminalnoj fazi. Samo moji najbliži znaju kroz kakve sam strahote prošla i još prolazim. Da mi je neko rekao da sve ovo mogu da izdržim, mislila bih da je lud. Čovek ne poznaje granice svoje snage. Slabi smo i sve što nam ostaje je da zavapimo dragom Bogu da nam da snage da izdržimo", kaže Isidora.

<\/div>

Šta biste poručili onima koji su izgubili nadu?

"Čovek koji se odrekne nade, odrekao se i života. Jedna čitateljka mi je napisala: Draga Isidora, ne znam zašto vaša duša četiri puta prolazi stradanja, ali znam da kad vas vidimo kako ne odustajete, mnogi od nas koji su izgubili nadu ponovo je dobiju", otkrila je spisateljica.

Rak jajnika ubije 450 žena godišnje u Srbiji: Ne ignorišite ovih 10 simptoma!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs