Još jedna u nizu

Goran Bregović kupio vilu na Bosforu: Iskeširao 2 miliona evra!

Imanje u vlasništvu porodice Bregović s jedne strane izlazi na moreuz koji razdvaja Evropu i Aziju, a s druge na šumu
Celebrities
19:52h Autor:
Goran Bregović kupio vilu na Bosforu: Iskeširao 2 miliona evra!
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Frontmen Orkestra za svadbe i sahrane, Goran Bregović, nedavno je kupio vilu na Bosforu, u elitnom delu Istanbula, gde su nekretnine najskuplje.

Kuće u ovom kvartu jednog od najlepših gradova Evrope koštaju oko milion i po evra, a Bregović je za svoju iskeširao dva miliona, saznaje Kurir Stars!

Imanje u vlasništvu porodice Bregović s jedne strane izlazi na moreuz koji razdvaja Evropu i Aziju, a s druge na šumu. U njemu muzičar boravi tokom leta i kad završava poslove u Turskoj.

"Nedavno sam s prijateljima bila u Turskoj i obilazili smo lokacije na kojima je snimana serija "Hiljadu i jedna noć", u Srbiji poznatija kao Šeherezada. Kad smo plovili Bosforom, vodič iz Turske nam je kazao da kuću u ovom delu grada, gde žive popularni glumci i bogataši, ima i jedan Srbin, i to Goran Bregović. Turisti iz Srbije odmah su počeli da zapitkuju vodiča da im pokaže tačno koja je njegova kuća i koliko košta. Kao iz topa naveo je da je čuo da je poznati muzičar vilu platio dva miliona evra, i da je to normalna cena za taj deo Istanbula", kaže naš sagovornik.

Brega o Severini: Uvek je znala dobro da izabere, čim nije izabrala mene!

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo menadžment muzičara, koji se nije javljao na naše pozive do zaključenja broja.

Bregović ima kuće širom sveta, u Beogradu, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. Muzičar je velika zvezda u Turskoj, a popularnost mu je donela saradnja sa Emirom Kusturicom u filmovima Dom za vešanje, Arizona drim i Podzemlje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs