Ovo nije mogao ni da sanja

Seljak kopao njivu, pa našao 600 miliona: Zaprepastio se kada je saznao čiji je novac! (VIDEO)

On je kopajući na njivi pronašao plavu kacu za kiseljenje kupusa, a kada je otvorio šokirao se

Lifestyle
20:09h Autor:
Seljak kopao njivu, pa našao 600 miliona: Zaprepastio se kada je saznao čiji je novac! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / RandomVidz

Ovaj farmer nije ni sanjao da će postati bogat. On je kopajući na njivi pronašao plavu kacu za kiseljenje kupusa, a kada je otvorio šokirao se.

Hose Marijan Kartolos, šesdesetpetogodišnji farmer pronašao je u tom buretu 600 miliona dolara. Kako je dozvolu za rad na toj farmi dobio od kolumbijske države nije mogao da zadrži novac, koji je zaplenila vlada.

Beskućnik je svakog dana kopao po kontejneru: Jednog dana rasplakala ga ova poruka! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / RandomVidz

Kolumbijska vlada osokoljena ovim otkrićem, uputila je javni poziv svim zemljoradnicima da što pažljivije okopavaju svoje njive jer veruju prema nekim informacijama da ovakvih plavih kaca za kupus ima još u Kolumbiji.

foto: Profimedia

Navodno, kako navodi sama vlada, ovakve kace pripadaju čuvenom Pablu Eskobaru, kralju kokaina i jednom od najvećih mafijaša u svetskoj istoriji.

Još uvek nije jasno šta će biti sa novcem, ali mnogi spekulišu da Hoseu neće biti dozvoljeno da zadrži novac, ali će novac najverovatnije ostati u Kolumbiji i biće iskorišćen za finansiranje socijalnih i ekonomskih programa koji pomažu onima u siromaštvu.

Veruje se da će ova vest pokrenuti novu "zlatnu groznicu" i da će ljudi ići po kolumbijskim selima sa eho sirenom i svom vrstom opreme za skeniranje tla, u potrazi za nekom od Eskobarovih jama.

Nakon razvoda ostala sa dugom od 150.000 dolara: Kako je samohrana majka psovanjem postala milionerka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs