Najnovije saznanje

Bolje mu išlo dilovanje kokaina od pevanja: Skandalozne tvrdnje o slavnom muzičaru! (FOTO)

Kada su ga upitali da li sa sigurnošću može da tvrdi tako nešto o Frenku Sinatri, sin Pabla Eskobara je rekao da je mnogo više pevača nego što svi misle počelo svoje karijere zahvaljujući sponzorstvima narko bosova
Vip priča
04:14h Autor:
Bolje mu išlo dilovanje kokaina od pevanja: Skandalozne tvrdnje o slavnom muzičaru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sebastijan Marokin, sin najčuvenijeg narko-bosa Pabla Eskobara izneo je senzacionalne tvrdnje o vezama svog oca i pevača Frenka Sinatre.

Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!

Naime, on je izjavio da je njegov otac bio poslovni partner sa čuvenim pevačem u Majamiju i rekao da je Frenk bio "bolji diler kokaina nego pevač" u intervjuu za jedne brazilske novine. Kada su ga upitali da li sa sigurnošću može da tvrdi tako nešto, Marokin je rekao za ugledne novine "O Estado de Sao Paulo" sledeće:

Pablo Eskobar, foto: Profimedia
Pablo Eskobar, foto: Profimedia

"Mnogo više pevača nego što mislite je počelo svoje karijere zahvaljujući sponzorstvima narko-bosova. Nema tu nikakve potvrde, samo na reč. Znam jer sam bio jako blizak sa ocem i on je sa svojim saradnicima često pričao o tome. Mogu samo da vam kažem da je Sinatra bio bolji diler kokaina nego pevač. On je bio tatina veza u Majamiju".

Od dečka koji obećava do totalnog dna: Droga i alkohol potpuno uništili glumca! (FOTO)

Sebastijan Marokin, foto: Profimedia
Sebastijan Marokin, foto: Profimedia

Inače, ovo nije prvi put da se Frenk Sinatra dovodi u vezu sa mafijom. Čak je i Pablov brat Roberto 2009. godine u svojoj knjizi otkrio da je večerao sa Frenkom tokom odmora u Las Vegasu.

Roberto Eskobar je tom prilikom rekao da se večera odigrala u privatnoj sobi jednog poznatog hotela, a kasnije su se svi zajedno provozali helikopterom. On je takođe otkrio da je Frenk sarađivao sa Pablom u vezi sa nekretninama, ali i da pevač nikada nije voleo da ga previše viđaju i povezuju sa Eskobarom.

Drogirala se, spavala sa kim je htela, pobedila rak: Buran život čuvene dizajnerke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs