Kruz Bekam bi da se bavi muzikom ali otpustio je menadžera iz 1 šok razloga: Mama Viktorija u sve umešala svoje prste

Jedan od delova vaše ličnosti svakako čini i vaše ime, da li biste nekome dozvolili da vam ga promeni zarad slave? Sin Viktorije i Dejvida, Kruz Bekam evidentbo ne bi

Celebrities
12:02h
Kruz Bekam bi da se bavi muzikom ali otpustio je menadžera iz 1 šok razloga: Mama Viktorija u sve umešala svoje prste
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kruz Bekam, treće od četvoro dece Dejvida i Viktorije Bekam, razišao se sa svojom bivšim muzičkim menadžerom nakon što su mu roditelji nisu dozvolili da promeni ime.

Naime, ovaj 19-godišnjak, koji želi da izgradi karijeru u muzičkoj industriji, napravio je radikalan potez jer je prethodna firma, TaP Management, želela da on koristi samo svoje ime bez prezimena.

TaP je zamislio da Cruz iscrta svoj put koristeći samo svoje ime, nadajući se da će mu to pomoći da se istakne kao individualni umetnik i da ga spreči da bude označen kao „nepo beba“.

Kruz Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, Bekamov sin, koje ima tetovažu Posh Spice na ruci kao počast muzičkom nasleđu svoje majke, odupro se planu muzičke firme na insistiranje njegovih roditelja, navodi Dejli mejl.

Iako se TaP na kraju zagrejao za ideju da zadrži svoje prezime, i dalje je bilo sukoba, pošto Bekamovi roditelji nisu bili uključeni u promotivne strategije kompanije.

„Kruz je zaista fin i ima sve što je potrebno da uspe. Ali Bekamovima i TaP-u je bilo teško da se dogovore o načinu rada. Kada je odlučio da zadrži ime Bekam, TaP ga je podržao – ali to nije bio njihov prvi izbor“, rekao je prijatelj Bekamovih.

„Njegov menadžment je imao plan da iznenadi ljude nastupajući u pabovima“, dodao je izvor. „Nadali su se da će ga neko primetiti i podeliti video na društvenim mrežama i odatle će postati viralan. Viktorija se nije složila sa tim planom, pa je ideja odložena."

Nakon što je Viktorija dala palac dole ideji da njen najmlađi sin nastupa u pabu, ona je sama podelila snimak na kojem peva The Beatles’ Come Together u pabu u vlasništvu Gaja Ričija samo nekoliko nedelja kasnije.

“Spontani nastup sinoć u pabu!” ona je napisala.

Porodični prijatelj je rekao da je modna kreatorka upropastila plan agencije za talente nakon što je objavila taj video.

„Cela poenta je bila udaljiti ga od toga da bude dečak Posh Spice-a. Ne samo da je uništila plan, već ga je i odbacila“, rekao je izvor u ovoj agenciji.

Izvor za TaP je rekao da su se razišli sa Kruzom u „prijateljskim odnosima“.

„Rastali smo se u prijateljskim odnosima. Fokusirani smo na to da muzički umetnici budu što uspešniji. U ovim okolnostima to nije bilo moguće“, tvrdi izvor.

Nakon što je prekinuo veze sa TaP-om, sin sportske zvezde potpisao je ugovor sa drugom kompanijom pod nazivom C3.

Kruz svira gitaru, klavir, bubnjeve i mandolinu, a za novi muzički menadžerski tim je rečeno da je „više u skladu sa tim gde se njegova muzika razvija“, rekao je insajder.

„Njegov prelazak iz TaP-a bio je prijateljski, ali je potpisao ugovor sa C3 koji upravlja rok bendovima kao što su Thirti Seconds to Mars i Modest Mouse“, rekao je izvor za The Sun u maju. „Oni su više u skladu sa tim u kom pravcu se njegova muzika razvija.

„Sviranje uživo će biti veliki deo širenja njegove muzike, a Kruz i njegov novi tim žele da budu sigurni da je savršena pre nego što je on pokrene“, dodao je izvor.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs