Kažu da je sestra Ksenije Pajčin postala mnogo lepša od nje: Mislili da će pokoriti estradu, ona šokirala ovim postupkom

Sestra Ksenija Pajčin izrasla je u prelepu mladu damu koja vodi svoj život daleko od svetla reflektora.

Celebrities
17:54h
Kažu da je sestra Ksenije Pajčin postala mnogo lepša od nje: Mislili da će pokoriti estradu, ona šokirala ovim postupkom
Mia Pajčin, Foto: Printscreen Instagram - mia_pajcin

Mia Pajčin, sestra po ocu Ksenije Pajčin, u zanosnoj pevačici imala je svoju heroinu, zaštitnika, podršku i vetar u leđa za sve što bi poželela. Iako je prošlo 14 godina otkako je surovo ubijena, njene savete i danas pamti i kada god je na nekoj raskrsnici, uvek se seti njene neverovatne energije i svih smernica.

- Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju, govorila je Mia za "Kurir" pre skoro čitavu deceniju.

Nedavno je priznala da joj sestra, kako godine teku, sve više nedostaje i da taj gubitak niko ne može nadoknaditi.

Mia Pajčin
foto: Printscreen Instagram - mia_pajcin

- Uvek mi je govorila da ne dam na sebe i da budem svoja, da znam ko sam i šta sam i šta zaslužujem. I da će ona uvek biti tu da me čuva. I eto, mislim da mnogi nisu znali, ali meni je posvetila pesmu "Xenia je tu", zato što je rekla da će uvek biti tu za mene - rekla je nedavno Mia u emisiji "Blic" dan" i dodala:

- Ona mi je dala ime. Oduvek je želela da ima sestru. Njena najbolja prijateljica mi je rekla da bi Ksenija danas bila ponosna na mene. Ksenija je bila veliki optimista, na sve je gledala pozitivno i kada neko udari na njeno znala da je da se bori za pravdu.

Ksenija Pajčin
foto: PrintscreenJutjub/Vladimir Ostojic

Kada su se Kseniji roditelji razveli, pevačicin otac je ponovo uplovio u bračne vode, a krune te ljubavi bila je upravo Mia. Iako bi mnogi pomislili da su porodični odnosi u domu naše pevačice koja je plenila harizmom na svakom koraku bili veoma zategnuti, sve je bilo potpuno drugačije.

- Ksenijina mama Ljubica se druži sa mojom mamom i ima odličan odnos sa mojim tatom. Mi smo oduvek svi bili porodica. Nikada nije bilo problema - rekla je Mia. Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je sve spremala i slatko i slano, a onda bi se Ksenija ljutila i govorila: "Pa ljudi nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate". Ljubica je dobro, drži se - rekla je.

Smatralo se da će krenuti sestrinim stopama. Kada se pojavila u spotu Ilije Mihailovića za pesmu „Lako je“, predviđali su joj velike uspehe na našoj javnoj sceni.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - mia_pajcin

-Ksenija će zauvek biti u mom srcu. Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - govorila je Mia pre nekoliko godina.

Međutim, na iznenađenje mnogih, odlučila se za potpuno drugu profesiju, te danas radi u kompaniji koja se bavi programiranjem i plasiranjem igrica. Ali, povremeno voli i da pozira ispred objektiva, te se odlično snalazi u ulozi modela.

Ukoliko sudimo po slikama sa Instagrama, voli puno da putuje i istražuje druge države, te da sa drugaricama uživa u prestoničkim restoranima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs