SMUVAO JE NA ČASU ISTORIJE, PA TAJNO OŽENIO U VEGASU: Menadžer rok zvezde pobesneo, evo šta se desilo 35 godina kasnije

Džon Bon Džovi svojevremeno šokirao je svet kada je odlučio da u tajnosti pobegne sa svojom dragom iz srednjoškolskih dana, Doroteom Hurli i venčaju se u Vegasu

Celebrities
SMUVAO JE NA ČASU ISTORIJE, PA TAJNO OŽENIO U VEGASU: Menadžer rok zvezde pobesneo, evo šta se desilo 35 godina kasnije
Foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Dok je bio u srednjoj školi, Bon Džovi nije imao najbolje ocene na času istorije, pa šta je mogao da uradi povodom toga, nego da očara Doroteu da mu pomogne u prevari. Dozvolila bi mu da kopira njen domaći zadatak, pa čak i da prepiše njene odgovore na testu.

Kada se par upoznao, Bon Džovi je bio samo normalan srednjoškolac, ali Dorotea je znala da je on nešto posebno. Išla bi okolo i govorila svim njihovim drugovima iz razreda da će njen dečko biti rok zvezda na šta bi oni sarkastično odgovorili „srećno s tim“.

Džon Bon Džovi
foto: Profimedia

Doroteini drugovi iz razreda nisu znali da će za nekoliko godina, zajedno sa ostatkom sveta, pevati pesme Džona Bon Džovija. Pesme koje su bile na prvom mestu na listama.

Par se venčao 1989. godine na tajnom venčanju u Vegasu. Kako su doneli ovu odluku? Pa, nakon što je dobio vesti o albumu broj 1, Bon Džovi je pogledao Doroteu i rekao: „Treba mi veći podsticaj—imam ideju. Idemo sada u Vegas.“ i to je bilo to.

Kada je menadžer Bon Džovija saznao da su njih dvoje tajno pobegli, dao je do znanja Bon Džoviju da nije srećan. Bio je besan. U njegovim očima "američki dečak" je sada bio oženjen. Brinuo se da će Bon Džovi izgubiti obožavateljice zajedno sa svojim statusom neženje. Jasno je da to nije poremetilo njegov zvezdani status, a ni brak Bon Džovija i Dorotee jer par je pre nekoliko dana proslavio 35 godišnjicu braka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs