ZAŠTO KEJT NIJE REKLA HARIJU I MEGAN ZA RAK: Ovo je glavni razlog razdora među braćom i siguran znak da nema pomirenja

Čak i posle svega, od pomirenja između otuđene braće izgleda da nema ništa.

Celebrities
08:54h Autor:
ZAŠTO KEJT NIJE REKLA HARIJU I MEGAN ZA RAK: Ovo je glavni razlog razdora među braćom i siguran znak da nema pomirenja
Foto: Profimedia

Kako stoje stvari, pomirenja između braće neće biti, čak ni sada kada je situacija veoma komplikovana od kada je princezi Kejt dijagnostikovan rak. Princ Hari bi trebalo da dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo u maju, ali izvori tvrde da od popravke odnosa nema ništa.

Veruje se da su Hari i Megan stupili u kontakt saVilijamom i Kejt ,,privatno" u petak uveče nakon što je princezin video koji otkriva da prima ,,preventivnu" hemoterapiju objavljen.

U Sjedinjenim Državama se takođe tvrdilo da su nekadašnji vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saznali za Kejtino stanje tek u trenutku kada je svet čuo vest.

Kralj Čarls III, Princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt odlučila da ne kaže Hariju i Megan o svom raku jer im se „ne može verovati“, prenosi ,,San".

Hari se nada da će prisustvovati službi u katedrali Svetog Pavla u Londonu povodom obeležavanja desete godišnjice Igara Inviktus čiji je predsednik.

Samostalna poseta, verovatno bez Megan i njihovo dvoje male dece Arčija i Lilibet, mogla bi da bude prilika za izgradnju mostova sa njegovim otuđenim bratom Vilijamom.

Izvori bliski Vilijamu i Kejt sugerišu da je, sa dijagnozom raka kod Kejt i kralja Čarlsa, "Harijev problem" poslednja stvar na koju misle, izveštava ,,Telegraf".

Međutim, veći broj neimenovanih izvora tvrdi da od toga nema ništa, jer je u ovom trenutku, razmišljanje o nekadašnjem vojvodskom paru na poslednjem mestu kraljveske porodice, koja se suočava sa zdravstvenim problemima i princeze od Velsa i šefa države Ujedinjenog Kraljevstva.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs