OVAKO TO RADE PRAVA BAKA I PRAVI DEKA: Ono što su uradili roditelji princeze, može SVIMA biti uzor, i tera SUZE na oči

Roditelji Kejt Midlton, biće pravi oslonac porodice, a ono što su uradili je za svaku pohvalu.

Vip roditelji
Autor:
OVAKO TO RADE PRAVA BAKA I PRAVI DEKA: Ono što su uradili roditelji princeze, može SVIMA biti uzor, i tera SUZE na oči
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt, prolazi kroz preventivnu hemoterapiju nakon dijagnoze raka, zbog čega se porodica Midlton okuplja da pomogne njoj i princu Vilijamu.

Kerol i Majkl Midlton, Kejtini roditelji, već su se okupili da pomognu porodici svoje ćerke, jer se veruje da su znali za dijagnozu raka kada je Kejt saznala u januaru.

Iako je Kerol (69) „očajnički uznemirena“, kraljevski stručnjak kaže da su ona i suprug Majkl (74) dali prednost svojim malim unucima.

Roditelji Kejt Midlton
foto: Geoff PUGH / AFP / Profimedia

Oni su rekli da će se starati o deci tokom oporavka princeze Kejt.

Kraljevski komentator i biograf Dankan Larkomb rekao je za ,,Miror": „Mislim da će Kerol i Majkl mnogo izdržavati porodicu. Mislim da su bili upoznati sa rakom kada je Kejt saznala za njega, i da su igrali važnu ulogu."

Oni će se okupiti oko nje, posebno njene dece. U vremenima kao što je ovo za Kejt, to je veoma važno. Od ključne je važnosti da deca budu uz nekog ko im je veoma drag.

,,Vilijam smatraju svojim sinom, i oduvek je tako bilo. Jedna od stvari koja je od početka jasno ojačala Vilijamov i Kejtin odnos bila je činjenica da je Kejt potekla iz velike porodice što je pružilo Vilijamu utočište jer je izgubio majku. Zato je sasvim prirodno da će ih Kerol i Majkl podržati u svemu ovome.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Midltonovi su čista suprotnost raskošne kraljevske porodice jer su oni sasvim obična porodica.

,,Mislim da ono što ćemo sada videti u narednim nedeljama i mesecima je da se Vilijam zaista fokusira na porodicu" rekao je Larkomb.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs