EVO ŠTO JE ZAISTA KEJT MIDLTON REŠILA DA OTKRIJE ISTINU: Kažu da je OVA ŽENA mogla spasiti PAKLA, a nije prstom mrdnula

Kejt Midlotn je pokazala veliku hrabrost na delu, priznavši da se bori sa rakom i pružajući podršku svim osobama koje prolaze kroz slične zdravstvene probleme.

Celebrities
23:48h Autor:
EVO ŠTO JE ZAISTA KEJT MIDLTON REŠILA DA OTKRIJE ISTINU: Kažu da je OVA ŽENA mogla spasiti PAKLA, a nije prstom mrdnula
Kejt Midlton, Foto: Printscreen/Instagram

Kjet Midlton je želela da spreči pojavu novih teorija, te je direktno obratila celoj naciji i priznala da se bori sa karcinomom. Upkors istini koja je otkrivena, gotovo svakog dana pojavi se neka nova spekulacije u koje više niko, čini se, ne veruje. Međutim, društvna mreža "X", i tim koji stoji na njenom čelu zajedno sa vlasnikom Ilonom Maskom načli su se na udaru miliona ljudi, koji se pitaju kako je moguće da dopuštaju frapante objave o princezi od Velsa, bez ikakvih provera i dokaza.

Kejtin emotivni video snimak na kojem sedi na klupi u parku i govori svetu o svojoj dijagnozi dirnuo je srca nacije i trebalo je da okonča višemesečna mahnita spekulisanja o njenom zdravlju. Međutim, nova teorija zavere je tu - određeni korisnici "X" mreže tvrde da je snimak urađen uz pomoću veštačke inteligencije, a kao razlog navode da se Kejtin prugasti džemper „nastavlja na klupi“, kao i da njen blistavi verenički prsten „nakratko nestaje“.

Sa druge strane, Linda Iacarino, izvršna direktorka mreže "X", pružila je javno podršku Kejt nakon njenog saopštenja u petak uveče.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

- Njen zahtev za privatnošću, da zaštiti svoju decu i dozvoli joj da ide napred (bez beskrajnih spekulacija) izgleda kao razuman zahtev za poštovanje, napisala je i dodala da je bilo veoma hrabrno snimiti takav video.

Ipak, neki su ostali užareni od besa zbog Lindinog tvita i nazvali su je licemerom. Bivši novinar Bi-Bi-Sija Sajmon Mekoj rekao je:

- Vaša platforma je korišćena za promovisanje teorija zavere – i još gore. Vaše licemerje je zapanjujuće.

Bivši šef Tvitera za Veliku Britaniju i Evropu Brus Dejsli rekao je za "Sandej Tajms" da je „ozbiljnije pitanje“ kako algoritmi mreže "X" promovišu nepouzdani sadržaj.

Ilon Mask
foto: 247PAPS.TV / Splash / Profimedia

- Primetno je moćniji otkako je stigao Ilon Mask. Zapravo, Maska nije briga. Pokazao je da ne razmišlja o posledicama bilo čega što uradi.

Još pre 2 nedelje odlučila da kaže istinu

Princezina bliska prijateljica je rekla da je svoju poruku o borbi protiv raka napisala "sama, vrlo brzo". Na ovakav potez se odlučila jer je htela da stane na put svim teorijama zavere u želji da što više zaštiti svoju decu od dodatnog pritiska.

Naime, kako se navodi, planski je video objavljen u petak. Urednica "Sun-a" Viktorija Njutn je otkrila da se vreme namerno poklopilo sa poslednjim danom u školi Lambruk u Berkširu pre uskršnjih raspusta za Kejtino troje dece, princa Džordža (10), osmogodišnju princezu Šarlot i princa Luisa (5).

- U stvari, koliko sam razumela, princeza je donela odluku pre dve nedelje da će dati ovu javnu izjavu. Za nju kao majku, prioritet je bila zaštita to troje dece. Nije želela da idu u školu, jer bi ih ispitiviali mnogo više nego što jesu Već su bili "na meti" u školi, tako da je njen plan bio da sačeka poslednji dan pre raspusta.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Kejt je u izjavi navela da je iz pomoć muža objasnila situaciju svojoj deci Džordžu, Šarlot i Luisu, nakon što su pretrpeli "ogroman šok" zbog njene dijagnoze. Naime, rekla da im je "da joj je dobro i da je svakim danom sve jača“ i da se „fokusira na stvari koje će joj pomoći da ozdravi“.

U televizijskom obraćanju buduća kraljica je otkrila da joj je dijagnostikovan rak nakon uspešne operacije abdomena u januaru i da su joj lekari savetovali da se podvrgne preventivnoj hemoterapiji. Kako su istakli sa dvora, princ i princea od Velsa su „ekstremno dirnuti“ toplinom i podrškom javnosti nakon Kejtinog saopštenja o raku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs