DOK NJEGOVE KOLEGE OD HONORARA KUPUJU STANOVE, ON JEDVA DA ZARADI 1000 EVRA ZA CELU GODINU: U skandalima je PRVI

Pevač zarađuje mnogo manju cifru u poređenju sa ostalim njegovim kolegama

Celebrities
09:57h Autor: ,
DOK NJEGOVE KOLEGE OD HONORARA KUPUJU STANOVE, ON JEDVA DA ZARADI 1000 EVRA ZA CELU GODINU: U skandalima je PRVI
Dragan Kojić Keba, Foto: preentscreen/Instagram

U moru estradnih zvezda koje značajno profitiraju putem Jutjuba, folker Dragan Kojić Keba se izdvaja po tome što je jedan od retkih čija zarada na ovoj platformi nije impresivna. Naime, iako je Keba svoj muzički opus aktivno promovisao putem društvenih mreža, posebno Instagrama, njegovi video klipovi na Jutjubu nisu privukli veliku pažnju publike, prenosi Republika.

Za razliku od kolega poput Tanje Savić, Darka Lazića, Đanija, Maje Berović, Cece Ražnatović i Ace Lukasa, koji godišnje zarađuju više od 100.000 evra putem Jutjuba, Keba se suočava s izazovom da pesme na njegovom kanalu ne ostvaruju milionske preglede. Naime, njegove pesme poput "Ne mogu ti ja pomoći", "Ona to zna" i "Kukavica" imaju milionske preglede, ali veći deo te popularnosti dolazi izvan njegovog zvaničnog Jutjub kanala, što mu uskraćuje autorska prava.

Dragan Kojić Keba
foto: ATA Images

Izvor blizak estradnom umetniku otkriva da je Kebi prošle godine isplaćeno svega oko 1.000 evra od strane Jutjub platforme, što predstavlja značajan kontrast u odnosu na finansijski uspeh njegovih kolega.

Skandal Dragana Kojića Kebe

Još 2013. godine razveo se Dragan Kojić Keba i to samo zbog pokušaja da izbegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj ćekri Ini, saznaje Kurir.

Saznalo se da još od 2. aprila 2013. godine pevač nije zvanično u braku sa suprugom Oljom, već su razvedeni!

Dragan Kojić Keba
foto: Instagram Printscreen / Igorkojic

Folker je dobio vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je vodila ljutu bitku kako bi dokazala očinstvo i izborila se za alimentaciju koja po zakonu sleduje njihovoj ćerki. Kako su domaći mediji svojevremeno brujali, Kebin dug za alimentaciju dostigao je vrtoglavih 100.000 evra sa zateznim kamatama, koje je odbijao da plati.

Dragan Kojić Keba
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio deo imovine zbog razvoda:

"U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam," izjavio je Keba na ročištu, preneo je pomenuti medij pre skoro deset godina i dodao:

"Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara," rekao je on tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs