NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI OČARAVAJU LEPOTOM: Jedna je udata za veliku Karleušinu ljubav, druga za SINA čuvenog MOĆNIKA

Malo je poznato javnosti da su pevačica Jovana Nikolić Mišković i Maša Karić rođene sestre!

Celebrities
20:20h Autor:
NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI OČARAVAJU LEPOTOM: Jedna je udata za veliku Karleušinu ljubav, druga za SINA čuvenog MOĆNIKA
Ko su Jovana i Maša, najbogatije sestre u Srbiji, Foto: Printscreen Instagram / mashakaric / jovananikolicmusic

Jovana Nikolić Mišković kada se pojavila na našoj muzičkoj sceni, ostavila je sve bez teksta lepotom, ali još više je oduševila kolege predivnim glasom i sjajnim pevačkim sposobnostima koje poseduje. Sa druge strane, medije intrigira i njen privatni život, s obzirom da godinama uživa u braku sa sinom jednog od najbogatijih Srbina - Markom Miškovićem. Takođe, i njena sestra Maša je veoma uspešna poslovna žena koja je u dugogodišnjoj ljubavi sa Bojanom Karićem, bivšim mužem Jelene Karleuše. Međutim, ona vešto izbegava svetla reflektota i trudi se da sačuva intimu samo za sebe.

Jovana već godinama uživa u ljubavi sa Markom, a u braku su dobili i dve ćerkice zbog kojih se povukla neko vreme sa scene, jer ne želi da popusti ni jedan deo njihovog odrastanja. Pevačica, takođe, neretko ističe da je srećna i ispunjena žena, te da se sa svojim suprugom fenomenalno slaže.

Iako se opredelila za pevačku karijeru, po obrazovanju je diplomirana pravnica.

Na srpskoj muzičkoj sceni pojavila se 2004. godine na nacionalnom finalu Srbije i Crne Gore za Pesmu Evrovizije 2004, gde je izvela kompoziciju Posle tebe Vladimira Graića kojom je zauzela ukupno 10. mesto u konkurenciji 24 pesme. Vlasnica raskoškong glasa otpevala je hitove "Nismo smeli", "Pazi se", "Moli, Moli", "Miris leta".

Ali, malo je poznato ko je njena rođena sestra. Naime, Maša je udata sa Bojana Karića, sina Sretena i Slavice Karić.

Bojan Karić, koji poput Jovaninog supruga potiče iz prebogate porodice, ostao je upamćen po braku sa Jelenom Karleušom od samo tri mececa, kao i razvodu koji se desio 2004.

Posle tri godine, ovaj biznismen je ponovo stao na ludi kamen i to upravo sa Mašom. Zajedno su već deceniju i po, a kruna njihove ljubavi su blizanci - Teodor i Tara.

Maša, inače, ne voli da se javno eksponira, te bira događaje na kojima će se pojaviti. Ona nije samo žena Bojana Karića, već i uspešna dama, koja je završila magistarske studije za menadžment u sportu.

Pored toga što su udate za najbogatije i najmoćnije ljude u Srbiji, Jovana i Maša imaju poznatog oca. U pitanju je nedavno preminuli režiser, direktor fotografije i i kamerman Božidar Nikolić, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima.

Napravio je neke od najvećih filmskih klasika, a na pojedinima sarađivao - "Balkanski špijun", "Tri karte za Holivud", "Kakav deda, takav unuk" i mnogim drugim. Da potiču iz čuvene porodice koja je ostavila dubok trag u našoj istoriji govori i činjenoca da su unuke jugoslovenskog diplomate Vladimira Rolovića.

Jovana Nikolić Mišković i Maša Nikolić Karić veoma su bliske, jedna drugoj su neizmerna podrška u svemu, te ističu da su kao najbolje prijateljice. A kada se pojave zajedno na nekom prestoničkom dešavanju, prisutni neretko komentarišu da se ne zna koja je lepša, te da svojom harizmom hipnotišu.

1 / 7 Foto: Kurir/Marina Lopičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs