NIJE ZAVRŠENO

BOLESNA SESTRA MU JE RAK RANA: Iz boemskog života Dada Polumentu je izvukla žena vernica, a drugoj je posvetio pesmu

Pevač Dado Polumenta iza sebe ima turbulentan ljubavni život, a mnoge njegove izabranice poznate su javnosti

Celebrities
19:53h Autor:
BOLESNA SESTRA MU JE RAK RANA: Iz boemskog života Dada Polumentu je izvukla žena vernica, a drugoj je posvetio pesmu
Dado Polumenta, Foto: preentscreen/Instagram

Damir Dado Polumenta, je crnogorski izvođač popularne muzike, producent, aranžer i autor pesama. On je stekao veliku popularnost 2008. godine zahvaljujući hitu "Ljepša od noći", koji je, zajedno sa stricem Šakom Polumentom, stekao veliku popularnost.

Ovaj singl je osvojio mnoge nagrade, a album pod nazivom "Zauvijek tvoj", koji je nakon toga objavljen, dočekan je veoma dobro od strane publike.

Iako je popularan, Dado Polumenta retko deli detalje o svom privatnom životu s javnošću. Ipak, bio je emotivno otvoren dok je kroz suze pričao o svojoj porodičnoj situaciji, koju poznaju samo bliski ljudi.

Njegova sestra je već 30 godina prikovana za kolica

Njegova iskrena ispovest o bolesti njegove rođene sestre šokirala je mnoge. Dok je objašnjavao kako se situacija razvijala i dovela do toga da je njegova sestra postala potpuno zavisna od roditelja i njega, Dado nije mogao sakriti svoje emocije, kako je preneo Glossy.

Pevač je podelio svoje divljenje prema svojim roditeljima, izrazivši ponos zbog toga što nisu ni jednog trenutka poklekli pred teškoćama.

Pevač je objasnio da je njegovoj sestri kada je imala samo tri meseca data pogrešna injekcija zbog čega joj je paralizovano šezdeset posto mozga, Dado je, kaže, naučio mnogo toga.

"Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozgda. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome", kroz jecaje je rekao Dado.

Njegov ljubavni život su obeležile 3 žene

Kroz različite faze karijere, ali i privatnog života, postao je predmet interesovanja javnosti zbog svojih veza, brakova i javnih ispovesti.

Na početku karijere, Dado je bio u vezi s igračicom Anamarijom Kikoš. Njihova veza rezultirala je rođenjem sina Dorijana, a Dado joj je posvetio pesmu "Anamarija". Međutim, njihova veza bila je puna uzbuđenja i postala je predmet medijske pažnje zbog brojnih spekulacija.

Dado Polumenta
foto: preentscreen/Facebook

Nakon raskida s Anamarijom, usledila je veza i brak s veroučiteljicom Selmom Mekić. Njihovo venčanje se dogodilo u Novom Pazaru po islamskim običajima, a mediji su izvestili o Dadinom odlučenju da prekine sa starim navikama zbog Selminog uticaja. Ipak, brak je kratko trajao, a mediji su spekulisali o problemima u braku nakon objave fotografije Dade u društvu drugih devojaka. Nakon razvoda, Dado se povukao iz javnosti kako bi se fokusirao na karijeru.

Zatim je javnost iznenadila veza s mladom Ivonom Ivković, koju je upoznao na snimanju spota. Iako su uspeli dugo vreme sakriti svoj odnos od javnosti, kasnije su postali roditelji devojčice Alea. Dado je isticao kako mu je Ivona velika podrška, a ćerka Alea je postala njegov oslonac i razlog za osmeh.

Dado je bio otvoren o svojim životnim greškama i promenama, ističući važnost razmišljanja pre donošenja odluka. Takođe, naglašavao je da mu je vera pomogla da pronađe pravi put i da postane uspešan pevač, dobar otac i suprug.

Njegova priča o brakovima, vezama i porodici prati uspone i padove, ali i njegovu transformaciju kao ličnosti. Dado je istakao kako je njegova porodica, posebno deca, bila ključna podrška i motivacija za promene u životu. Takođe, njegova otvorenost o greškama i teškoćama služi kao primer mladima da razmišljaju pre donošenja životnih odluka.

Nakon rođenja druge ćerke, Alije, Dado i Ivona su podelili srećnu vest s pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući koliko im je porodica važna i dragocena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs