ČUVENU PLAVUŠU NATERAO NA ABORTUS U 19, PA ŽENI NABIJAO ROGOVE GDE JE STIGAO: Kad se pročula istina, uradio SRAMNU STVAR

Džastin Timberlejk sa suprugom otišao je čak u Meksikom, kako bi uspeo da sačuva porodicu i pronađe mir, koji više nema otkako je Britni obelodanila sve detalje njihove veze.

Celebrities
09:58h Autor:
ČUVENU PLAVUŠU NATERAO NA ABORTUS U 19, PA ŽENI NABIJAO ROGOVE GDE JE STIGAO: Kad se pročula istina, uradio SRAMNU STVAR
Džastin Timberlejk sa suprugom, Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkako je Britni Spirs objavila svoje memoare, Džastin Timberlejk nema mira, te neretko naizlazi na osude, zbog svoh ponašanja prema pevačici. Reklo bi se da više nije mogao da izdrži pritisak, te je sa svojom Džesikom Bil i sinovima Silasom (8) i Fineasom (2) otišao na odmor u Kabo San Lukas u Meksiku.

Osim što je ćaskao sa svoje dvoje dece i suprugom, desetostruki dobitnik Gremija primećen je kako zaslepljeno gleda u telefon, te nije pirmetio ni kada je njegovoj ženi skliznuo bikini.

Zvezda je pretrpela turbulentan oktobar nakon što je Spirs otkrila da je abortirala jer " Džastin nije želeo da bude otac" i da ju je navodno varao tokom njihove trogodišnje romanse od 1999. do 2002. godine. Iako Timberlejk nije javno odgovorio ni na jednu od tvrdnji koje je Britni iznela u svojoj knjizi, ipak je isključio komentare na Instagramu.

Naime, Britni Spris u knjizi tvrdi da je abortirala kada je imala samo 19 godina jer on nije bio spreman da bude otac tako mlad.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

- Bilo je iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam voleo Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu. On, definitivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da smo premladi za bebu.Da je to bilo prepušteno samo meni, nikada to ne bih uradio. A ipak je Džastin bio toliko siguran da ne želi da bude otac. Do danas, to je jedna od najmučnijih stvari koje sam ikada iskusila u svom životu - iskrena je bila prevačica, a izvor blizak Britni je istakao za "Daily Mail":

- Džastin uopšte nije kontaktirao Britni u vezi sa bilo čim od ovoga i neće, jer ne može ništa da joj kaže.

Kako se njihova veza završila?

Bili su omiljeni muzički par, a vest o krahu njihove ljubavi šokirala je ceo svet. Dve decenije nakon raskida, reditelj muzičkih spotova Kris Aplebaum, koji je blisko sarađivao sa Britni i Džastinom, odlučio je da izađe u javnost i otkrije dugo čuvanu tajnu koja se odnosi na krah ljubavi nekadašnjeg ljubavnog para.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, on je na Instagramu podelio tvrdnju da je Džastin ostavio Britni putem sms poruke.

"Bili smo usred snimanja videa za njenu pesmu "Overprotected" s kojim smo dosta kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Britni je samo nestala. Otišao sam da je potražim, a kad sam otvorio vrata njene prikolice našao sam je kako sedi na podu i sva drhti. Jecala je i jedva uspela da izusti da joj je Džastin upravo poslao poruku da raskidaju", prisetio se muzički menadžer, kojem Britni nije otkrila tačan sadržaj poruke, ali po njenom ponašanju shvatio je da je bio vrlo ružan.

Pevačica Aplebaumu nije otkrila ni razlog raskida, a mnogi su tada smatrali da su priče o njenoj prevari bile izmišljotina.

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

"Ne sećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja seo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Džastin najbolje pokazati koliko je pogrešio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja", stoji u postu menadžera Aplebauma, koji ni danas nema lepe riječi za poznatog pevača i glumca.

Štaviše, uveren je kako je Džastinov postupak u velikoj meri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britni Spirs.

Nakon ove objave, Džastina su napali brojni fanovi Britni Spirs, nazivajući ga svakakvim pogrdnim imenima. Neki ističu kako pevač i nakon raskida veze s plavokosom pevačicom, koju je zaveo 2009., nije postupio kao pravi frajer jer je javno iznosio njihove intimne detalje.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Sramna prevara supruge

Mnogima će za oko zapasti Džesikino izvajano telo, te se čini da Džastin ne gubi vreme, koristeći svaku situaciju da Džesiku uhvati za obline i da je poljubi.

Podsetićemo da je njihov odnos prošao kroz veliki skandal, kada su ga fotografi slikali dok je razmenjivao nežnosti, sa koleginicom, sa kojom je tada radio.

Naime, glumac je bio vidno pripit i jedva je stajao na nogama. Glumica sa kojom je navodno prevario svoju suprugu, jeste Ališa Vejnvrajt. Ališa i Timberlejk su uhvaćeni u jenom baru, nakon snimanja, dok su ima društvo pravili članovi filmske ekipe.

Njih dvoje odlučili su da se osame, te su se izvojili na balkon, tek nakon dužeg vremena pridružili su se ekipi.

- Pokušavam da se držim dalje od ogovaranja, ali moja porodica i ja smatramo da je neophodno da prokomentarišem skorija govorkanja koja su povredila ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja, napravio sam strašnu grešku u proceni - ali da bude jasno - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Te noći sam popio previše i iskreno mi je žao zbog mog ponašanja. Ovo nije uzorno ponašanje koji želim da moj sin sledi - pravdao se pevač.

Pričalo se i da Timberlejku ovo nije jedina afera koju je imao, te da je veza sa sadašnjom suprugom bila veoma burna. Spekulisalo se i da će se par razvesti, a li to se nije dogodilo.

1 / 6 Foto: Profimedia

Džesika je tada dolučila da zažmuri na njegovu prevaru, ali oprostila mu nije! Da je od tada "skratila povodac" svedoči i činjenica da se Džastin bez nje nije nigde pojavljivao. Nije prošlo ni godinu dana od skandala, a par je izašao sa srećnom vesti: dobili su drugog sina. Trudnoću je brižljivo čuvala u tajnosti, a to je očigledno bio način da par sačuva brak.

Njih dvoje upoznali su se 2005. godine, dok su vezu otpočeli 2007.

- Morao sam da budem prilično uporan da bih je naterao da kaže "da". Ali sam ja veoma uporan i ako nešto želim, ne odustajem od toga. I na kraju je pristala - rekao je Džastin na početku nihove veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs