DA LI ĆE I NJU DA ŠUTNE KAD NAPUNI 26? Nova devojka Leonarda Dikaprija je deo ljubavnog trougla, jedna je sigurno višak

Kad se spekuliše o ljubavnom životu Leonarda Dikaprija, tu nikada nisu čista posla

Celebrities
10:53h Autor:
DA LI ĆE I NJU DA ŠUTNE KAD NAPUNI 26? Nova devojka Leonarda Dikaprija je deo ljubavnog trougla, jedna je sigurno višak
Leonardo Dikaprio, Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li ste znali da je Leonardo Dikaprio u vezi sa Vitorinom Kereti? Ovo je jedna od glavnih vesti koje su privukle pažnju pojedinih medija. Često je Leonardo bio u žiži javnosti zbog svojih veza i bivših devojaka.

Prema izveštajima pojedinih medija, njih dvoje su u vezi već puna dva meseca, a njihova ljubavna priča je već privukla mnogo pažnje. Često su primećeni zajedno na raznim društvenim događanjima.

Vitorija Kereti
foto: Nassou.fr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vitoria Kereti je talentovana 25-godišnja manekenka i model iz Italije, koja je trenutno jedno od najznačajnijih imena u svetu mode. Ona se brzo izdvojila kao novo lice modne industrije i mnogi predviđaju da će imati veoma uspešnu karijeru.

Njena impozantna lista modnih angažmana uključuje šetnje po pistama za brendove poput Fendi, Versaće, Feragamo i Atiko na Nedelji mode u Milanu. Dodatno, Vitoria je bila lice u kampanji za poznati brend Guči, koja je donela osveženje u svetu mode i vratila ono što su mnogi ljubitelji mode dugo čekali. Za kamerama je stajao čuveni fotograf David Sims, čime je kampanja dodatno dobila na prestižu.

Leonardo Dikaprio
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trenutno, Vitoria Kereti je prisutna na Nedelji mode u Milanu, gde su je fotografi često uhvatali u vrhunskim modnim kombinacijama.

Leonardo Dikaprio
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U skorije vreme, Vitoria i Leonardo su viđeni kako zajedno napuštaju Versaće after parti, na kojem je prisustvovala i poznata manekenka Điđi Hadid. Ova situacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti, budući da su se počeli pojavljivati spekulacije o eventualnoj romantičnoj vezi između Dikaprija i Hadid.

Ovaj neočekivani obrt u priči privukao je još više interesovanja i navelo mnoge da se pitaju šta će se dogoditi u budućnosti između ove troje poznatih ličnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs