OBOŽAVATELJKE BI MU DANAS UDELILE DINAR IZ SAŽALJENJA: Glumca u nikad gorem stanju uslikali na ulici, izgleda sve lošije

Glumac već godinama rastužuje obožavatelje svojim stanjem, a izgleda da se ništa nije promenilo na bolje

Celebrities
17:46h Autor:
OBOŽAVATELJKE BI MU DANAS UDELILE DINAR IZ SAŽALJENJA: Glumca u nikad gorem stanju uslikali na ulici, izgleda sve lošije
Metju Peri, Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tokom devedesetih godina činilo se da Metju Peri ima sve: slavu, novac i žene. Slavu je stekao zahvaljujući svojem izvanrednom glumačkom talentu i nezaboravnoj ulozi legendarnog Čendlera Binga u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Na vrhuncu slave, za svaku epizodu serije je zarađivao milion dolara, dok su žene doslovno padale pred njegovim šarmom, piše Story.hr.

Metju Peri
foto: / IPA / IPA / Profimedia

No, sa slavom su došli i problemi. Metju Peri nije tajio svoju tešku borbu sa ovisnošću o alkoholu i drogama. Njegova borba s demonima počela je sa zavisšći o leku Vicodinu, koji je počeo koristiti kako bi ublažio bolove nakon što je doživeo nesreću na skuteru za vodu. Brzo je postao toliko zavisan o tim tabletama da nije mogao zamisliti niti jedan dan bez njih.

Metju Peri
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zavisnost je postala poput mračne sene koja je pratila njegovu karijeru i život. Uprkos svoj slavi i uspehu, Peri se suočavao s unutrašnjim borbama koje su ga često obuzimale. S vremenom je njegova zavisnost počela ozbiljno da utiče na njegovu karijeru i lični život, dovodeći ga na rub propasti.

RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia, Metju, Džejms Metjuz
foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

No, uprkos svim izazovima koje je morao prebroditi, Metju Peri je kroz godine pokazao izuzetnu snagu volje i hrabrost. Odlučio je da se suoči sa svojim demonima, da potraži pomoć i krene prema ozdravljenju. Njegova priča podseća nas na važnost borbe protiv zavisnosti i snage ljudske volje.

Metju Peri
foto: Profimedia

Krenuo je da konzumira i metadone i amfetamine. Nakon toga, razvila se i njegova zavisnost o alkoholu, a više puta je pokušavao da se rehabilituje, ali bez uspeha. Jednom je priznao da se ne seća nekih dana provedenih na setu serije 'Prijatelji', koja ga je proslavila. 'Ne mogu da se setim bar tri godine snimanja. To je negde između treće i šeste sezone', otvoreno je priznao glumac.

Ponovno je privukao pažnju javnosti kad je došlo do dugo očekivanog ponovnog okupljanja glumaca iz omiljene serije mnogih, a kada su ga videli, fanovima je sam prizor slomio srce. Nakon toga je priznao da je bio pod pritiskom i da su ga mučili nervi jer se bojao da ga publika neće smatrati duhovitim tokom ponovnog okupljanja s kolegama iz serije.

1 / 7 Foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs