NJEGOVA ŽENA IŠLA GOLA GRADOM, A KANJE POKAZAO SVIMA ZADNJICU NA BRODIĆU: Ovo je pravi razlog tog skandaloznog ponašanja

Otkriven razlog šok ponašanja Kanje Vesta i njegove supruge, a svi misle da žele da ostanu u centru pažnje po svaku cenu!

Celebrities
16:35h Autor:
NJEGOVA ŽENA IŠLA GOLA GRADOM, A KANJE POKAZAO SVIMA ZADNJICU NA BRODIĆU: Ovo je pravi razlog tog skandaloznog ponašanja
Otkriven razlog šok ponašanja Kanje Vesta, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reper Kanje Vest i njegova nova izabranica Bjanka Censori, inače ekscentrična arhitektkinja, uživaju u Italiji, a skandalozne scene sa njihovog odmora koje kruže svetim uopšte ih ne dotiču.

Naime, za njih je sasvim normalna stvar da idu bosi, Bajnka opušteno šeta u prodivnom kombinezonu u kojem se sve oblike vide, zatim pojavljuje se u hulahophama iz koje nosi topove za koje se priča da su u stvari čarape. Osim toga, neobične kape od, čini se, najlonskih čarapa, ne prestaju da se komentarišu u modnim krugovima.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, najšoknatniji prizor je bio kada je Kanje uslikan u čamcu gole zadnjice tokom ležerne vožnje u društvu i preko dana. Toliko su daleko otišli da se priča da italijanske vlasti planiraju da ih kazne zbog javnog nemorala.

1 / 5 Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta se krije iza svega?

Kako sad tvrde strani mediji, bizarna izdanja koja privlače pažnju nisu slučajnost – u pitanju je deo marketinške kampanje kako bi se pričalo o Kanjeu Vestu jer on priprema veliki povratak na scenu nakon antisemitističkog skandala.

– On "kuva" nešto u studiju celo leto – kaže izvor blizak reperu za Page Six. – I zvuči ludo!

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I NBC News javlja da su Kanje i Bjanka nezvanično potvrdili da je "nova muzika neizbežna" i da je reper pozvao neimenovani izvor obog portala u svoj studio da bi čuo album. Takođe, šuška se da reper sa svojom novom dragom sprema i novu kolekciju za svoj brend Yeezy.

– Oni se sjajno provode dok putuju i Kanje je vrlo inspirisan – kaže izvor za US Weekly. – Kaže da dizajnira, pravi muziku i da je inspirisan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs