ON GRADOM HODA BOS, A ONA IZGLEDA KAO POKRETNA LAMPA: Kanje Vest ženi stavio čarapu na glavu - NAJBIZARNIJE IZDANJE IKAD

Kanje Vest uslikan je sa novom suprugom u najbizarnijem izdanju ikada, a svi se pitaju šta joj je to na glavi.

Moda
16:11h Autor:
ON GRADOM HODA BOS, A ONA IZGLEDA KAO POKRETNA LAMPA: Kanje Vest ženi stavio čarapu na glavu - NAJBIZARNIJE IZDANJE IKAD
Kanje Vest ženi stavio čarapu na glavu, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest se oženio dizajnerkom njegovog brenda Yeezi Bjankom Censori dva meseca nakon što se zvanično razveo od Kim Kardašijan, a njih dvoje gde god da se pojave privlače ogromnu pažnju.

Tako je bilo i ovaj put kada su uslikani u Los Anđelesu, prilikom povratka iz crkve,a društvo im je pravio Kanjeov 4-godišnji sin Psalm.

Stajlinog su začudili sve prolaznike
Stajlinog su začudili sve prolaznike foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontraverzni reper i Bjanka za ovu priliku bili od glave do pete odeveni u crnu boju. Kanje je nosio helanke i majicu kratkih rukava na kojoj je pisalo "Polizei", a posebnu pažnju privukla je njegova obuća, koja je više podsećala na čarape, pa je izgledalo kao da ulicom hoda bos.

Bjanka je bila obučena u crnu haljinu sa neobičnim okovratnikom, a posebavn detalj bila je najlon čarapa navučena preko njene glave.

Na nogama je nosila crne kožne čizme do kolena. Kanje je sve vreme nameštao odeću svojoj supruzi, kojoj su čak i ruke bile prekrivene crnim prozirnim materijalom.

Kanje je supruzi sve vreme popravljao stajling
Kanje je supruzi sve vreme popravljao stajling foto: @CelebCandidly / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nova supruga kontroverznog američkog repera danas izgleda sasvim drugačije od onoga kako je izgledala pre veze s njim, a njena drastična transformacija dokazuje da je u potpunosti pod njegovim uticajem, tvrde strani stručnjaci.

Bjanka Censori pre veze sa Kanjeom
Bjanka Censori pre veze sa Kanjeom foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Kanje i Kim su se zvanično razveli u novembru 2022. Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. nakon skoro sedam godina braka i 3 godine zabavljanja. Bivši par deli četvoro dece: Nort, Saint, Čikago i Psalm.

Trebalo je više od godinu dana - i bezbroj Kanjeovih ispada na Instagramu da par reši razvod. Inače, Kanje u poslednjih nekoliko godina sve više privlači pažnju bizarnim stajlinzima,a neke od njih pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs