BIVŠE VARALA BEZ BLAMA, A UKROTIO JE 7 GODINA MLAĐI MILJENIK ŽENA: Lepotom fascinira, sad 1. put viđena u OČAJNOM STANJU

Elsa Pataki važi za damu koja svojim izgledom sve obara sa nogu, međutim, ovaj put je sve zaprepastila - nikada je nismo videli u ovakvom stanju.

Celebrities
12:42h Autor:
BIVŠE VARALA BEZ BLAMA, A UKROTIO JE 7 GODINA MLAĐI MILJENIK ŽENA: Lepotom fascinira, sad 1. put viđena u OČAJNOM STANJU
Gde je sad Elsa Pataki?, Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prelepi glumački holivudski par Elsu Pataki i Krisa Hemsvrota paparaci su, čini se, uhvaltili u vrlo nezgodnom momentu. Naime, sinoć je sve delovalo idilično dok je Elsa navijala u društvu svog supruga i najstarije ćerke Indije za rodnu Španiju, gledajući finale Svetskog prvenstva za žene u fudbalu na stadionu Australija. Međutim, po povratku kući u Bajron Bej sa aerodroma, ova dama nije izgledala nimalo dobro - natečeno lice hladila je ledom, a o ovoj temi se još uvek nije oglašavala, te uzrok povrede nije poznat.

Kris Hemsvort, Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna lepotica odrasla je u Madridu, a još kao devojčica počela se zanimati za novinarstvo, koje je kasnije i upisala na fakultetu. Tokom studija krenula je na časove glume, te je od školovanja odustala kako bi gradila karijeru. Glumila je u brojnim španskim serijama i filmovima, koji su je kasnije odveli i do Holivuda.

Pojavila se kao Elena Neves u franšizi filmova "Brzi i žestoki" te je postala sve češća tema američkih medija otkako se pojavila na velikom platnu uz slavne glumce poput Dvejna Džonsona. U isto vreme se počela baviti i modelingom, a zbog uloga u filmovima dobijala je sve češće angažmane.

1 / 5 Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Buran ljubavni život

Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Mičelom Jounom, a ta romansa se okončala na filmski način! Mičel je samo hteo da je iznenadi na rođendan, dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je šta videti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah se vratio kući.

Nije mnogo tugovala, te je ubrzo uplovila u vezu sa Andrienom Brodijem, koji joj je kupio, čak, i stan u Njujorku, kao rođendanski poklon. Međutim, i ova njena ljubavna priča puca nakon tri godine, a onda 2009. upoznaje "gopodina pravog".

Zajednički agent ju je spojio sa Krisom Hemsfrotom, a strastvene varnice su se odmah osetile između njih.

"Od trenutka kad smo se upoznali, nekako je imalo smisla da budemo zajedno", rekao je jednom Hemsvort.

Elsa Pataki
foto: Profimedia

Brak posle samo 3 meseca

Kako je Elsa 7 godina starija, a iza sebe je imala veoma uzbudljivu ljubavnu istoriju, mnogi su imali loše prognoze, te su mislili da će njihova ljubav biti kratkog daha. Međutim, par koji važi za jedan od najlepših u Holivudu je sve demantovao!

Posle samo 3 meseci veze su se venčali, a sada imaju troje dece : ćerku Indiju (11) i sinove blizance Sašu i Tristana (9) i žive u vili od 30 miliona dolara u Broken Headu.

- Iskren da budem, nije postojao nikakav konkretan plan. Bili smo na odmoru i rekli smo: "Zašto se i mi ne venčamo?" A onda, sledećeg minuta... Verovatno je trebalo to da isplaniramo, ali je sve na kraju ispalo tako - ispričao je Hemsvort.

Elsa Pataki, Kris Hemsvort
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, jednom prilikom, na pitanje šta rade kada dođe do rasprave, španska lepotica je imala zanimljiv odgovor.

- Uživamo da radimo iste stvari, a Kris ima odličan smisao za humor i zna kako da sredi stari šalom. Uvek nasmeje mene i decu ili kada sama ljuta, ispriča vic da bi razvedrio raspoloženje. Humor je bitan u vezi. Više od svega uživam da se smejem s njim - istakla je.

Važna životna odluka

Miljenika žena je radio na TV projektu o zdravlju "Limitless", u kojem su se istraživale metode produžavanja života i odlaganja starenja ćelija u ljudskom organizmu. I upravo je njegov DNK bio predmet izučavanja medicinskih stručnjaka.

Kris Hemsvort, Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Urađena je detaljna analiza, a rezultatu su bili potpuno neočekivali! Prema sprovedenom istražovanju, jedan od najprivlačnijih glumaca današnjice ima osam do deset puta više šanse da razvije Alchamerovu bolest.

- Uzeli su mi krv i druge uzorke i plan je bio da mi pred kamerama saopšte šta su sve našli. I lekar Piter Atija je pozvao Darena Aronofskog i kazao da ne može takvu stvar da mi saopšti dok snimamo. Moramo da razgovaramo dok su kamere ugašene i tek onda da odlučimo da li želimo da se rezultati uopšte nađu u epizodi. Bio sam šokiran kada me je pozvao - rekao je Kris.

Kris Hemsvort
foto: Profimedia

Iako su mu članovi iz produkcije predlagali da taj emotivni deo izbaci iz emisije, Kris nije hteo, želeći njegovim primerom da motiviše druge ljude da vode računa o svom zdravlju i redovno se kontrolišu.

Sve informacije koje je dobio o svom zdravstvenom stanju i mogućim dešavanjima u budućnosti glumca je navelo da potpuno promeni način ramišljanja.

Budući da je mnogo snimao i radio, odlučio je da sada ima puno više slobodnog vreme koje će provoditi sa svojom suprugom Elsom i decom - ćerkom Indijom (10) i blizancima Tristana i Sašu (9), stvarajući uspomene za pamćenje. Više ne želi da "juri ni za čim u životu", već da pokuša da uživa u momentu i sadašnjosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs