"ON JE ŽIVA ENCIKLOPEDIJA I SAVRŠEN OTAC NAŠOJ DECI": Kaže voditeljka Slagalice o svom 18 godina starijem suprugu

Voditeljka ističe kako joj imponuje brak sa tako pametnim i duhovitim čovekom kao što je njen muž.

Celebrities
Autor:
"ON JE ŽIVA ENCIKLOPEDIJA I SAVRŠEN OTAC NAŠOJ DECI": Kaže voditeljka Slagalice o svom 18 godina starijem suprugu
Voditeljka Slagalice o svom 18 godina starijem suprugu, Foto: printscreen/instagram/_simicjelena

Jelena Simić je već dve decenije u skladnom braku sa bivšim dekanom Fakulteta političkih nauka, Draganom Simićem koji je 18. godina stariji od nje.

Bivši profesor i voditeljka imaju dvoje dece, sina Aleksu i ćerku Unu. Uživaju u svojoj ljubavi a ona za njega kaže da je zaista čovek njenog života.

Osvojila sam ja njega, a on se nije mnogo branio. Šalim se! Dragan je bio moj profesor. Kratko mi je predavao na četvrtoj godini i nakon toga je otišao u Ameriku, zbog Fulbrajtove stipendije. Upoznali smo se kasnije, na otvaranju Centra za studije SAD. Kada se ceremonija završila, čekala sam taksi ispred fakulteta, koji nikako nije stizao. On je u tom trenutku ispraćao ambasadora SAD. Spontano je tada počela naša priča, koja traje tek 18 godina“, ispričala je voditeljka prošle godine za „Blic ženu“.

"Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun" , ispričala je voditeljka "Slagalice" za domaće medije.

"Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci" , istakla je Jelena koja često deli zajedničke fotografije sa suprugom na društvenim mrežama. Lepa voditeljka se ne obazire na komentara o njihovoj razlici u godinama, već je koncentrisana na njihovu porodicu, u kojoj sve savršeno funkcioniše.

Nisu me povredili komentari, ali sam bila iznenađena predrasudama koje ljudi imaju o nekakvim brojevima. Iako se to događalo meni, ipak želim da na to gledam kao na sociološki fenomen. Iznenadilo me je da danas, u 21. veku, postoje tolike predrasude prema ženama. Dakle, ako je on stariji, sigurno joj je nešto ‘završio’. Verovatno je i bogat. Iz svega se zaključuje da je žena jedno bezvredno biće kojoj muškarac sve rešava. Ne sećam se da je bilo komentara da je žena pomogla mužu, a retko čujem ili pročitam da ga je podržala u njegovoj karijeri. Šta ako vam kažem da sam bila i ostala velika podrška svom mužu u njegovom radu? Poznajem i druge takve žene. U našoj sredini je lako uljuljkati se u predrasude, za koje smo sami odgovorni. Ko je svetu pokušao da ugodi, nije se dobro proveo. Moj suprug i ja smo zajedno 18 godina, imamo dvoje dece o kojima brinemo. Iskrena da budem, razliku u godinama ne primećujem, ništa meni tu ne smeta. Važno je da čovek izgradi neki svoj mali svet u kojem je srećan“, poručila je tada Jelena.

Jelena je kultni kviz "Slagalica" počela da vodi u martu 2020. godine, ali joj je trudnoća promenila planove, zbog čega je otišla na porodiljsko odsustvo.

Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici“, rekla je 2020. godine za „Wannabe magazin“ Jelena, dok je bila trudna sa Aleksom.

Jelena Simić
foto: PrintscreenJutjub/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

Nema sumnje da ona izgleda odlično za svoje godine a te zasluge se mogu pripisati i njenom suprugu koji je sudeći po fotografijama obasipa ljubavlju i pažnjom, prenosi Svetplus.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs