PORODICA JU JE MENTALNO UNIŠTILA, A MUŠKARCI SAMO ISKORIŠĆAVALI: Sinovi se stide svoje majke, a muž traži RAZVOD I PARE

Mnogui se pitaju zašto se Britni Spirs razvodi, a sada su isplivali novi detalji.

Celebrities
09:28h Autor:
PORODICA JU JE MENTALNO UNIŠTILA, A MUŠKARCI SAMO ISKORIŠĆAVALI: Sinovi se stide svoje majke, a muž traži RAZVOD I PARE
Foto: Profimedia

Britni Spirs i Sem Ašgari razvode se posle svega 14 meseci braka, a razlog je navodno njena nevera, prenose strani mediji. Kondicioni trener je u sredu podneo zahtev za razvod od pop zvezde samo nekoliko sati nakon što su se pojavile vesti o njihovom raskidu.

Ašagri je navodno naveo "nepomirljive razlike" i takođe traži da zvezda plati izdržavanje supružnika i advokatske honorare. Zanimljivo, on je naveo njihov datum razdvajanja kao 28. jul.

Kako mediji prenose, njih dvoje su imali fizički i verbalni konflikt, nakon Ašagrijevog saznanja da ga Britni navodno vara.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Čini se da Britni Spirs nikako nema sreće sa muškarcima, budući da je gotovo svaki iskoristi, pa ostavi. Poznatno je da pevačica nije bila u dobrom mentalnom stanju, te da je godinama bila na lečenju, a mnogi krivicu za njeno stanje pripisuju njenom ocu koji je sve vreme upravljao njenomk imovinom.

U poseldnje vreme, Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim ishitrenim postupcima. Naime, neretko se dešava da pevačica na svoj Instagram profil dodaje fotografije na kojima je gola, kao i video snimke na kojima izgleda potpuno dezorjentisasno. To je pokrenulo lavinu novih komentara.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Ljudi veruju da je ona u još gorem stanju nego ranije, te da je porodica uništava kako bi uživala u njenom bogatstvu.

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni na suđenju pre par godina.

1 / 9 Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Njene izjave ukazuju na to da ju je porodica materijalno koristila, kao i da su zloupotrebili njeno mentalno stanje. Jednom prilikom istakla je i da je u lošim odnosima sa bivšim suprugom, Kevinom Federlajnom, koji je je sve vreme govorio kako ona nije podobna majka i kako je na drogama.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Nedavno su i njeni sinovi izjavili kako se njihova majka drogira, što je pevačicu mnogo pogodilo, budući da su joj čak i oni okrenuli leđa.

Taman kad su svi pomislili da je pevačica izašla iz zone sumraka, te da je izgladila odnose sa porodicom, oni su joj okrenuli leđa, pa čak i suprug koji je joj bio jedina svetla tačka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs