NAŠA GLUMICA JE SATAROM UBILA MAJKU I BABU NA VRAČARU: Srbija je bila šokirana svirepim zločinom, a njene reči lede krv

Naša glumica Teodora Viktorović satarom je ubila majku i babu u stanu na Vračaru, ore nekoliko godina, a motiv je bizaran.

Celebrities
Autor:
NAŠA GLUMICA JE SATAROM UBILA MAJKU I BABU NA VRAČARU: Srbija je bila šokirana svirepim zločinom, a njene reči lede krv
Kako je naša glumica ubila majku i babu, Foto: Printscreen Facebook/ Teodora Ivković

Srbija je bila šokirana kada je Teodora Viktorović, unuka našeg poznatog glumca, Mihajla Viktorovića, satarom ubila majku i babu u njihovom porodičnom stanu. Zločin se dogodio 2015. godine, a u trenutku počinjenja svirepog ubistva, bila je pod dejstvom alkohola i lekova.

Inače, Mihajlo Viktorović poznat je po brojnim ulogama na daskama Narodnog pozorišta, ali i po liku Đirša Ciganovića u seriji "Bolji život".

Mihajlo Ivković
foto: Printscreen Youtube

Naime, Teodora je navodno pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju u njihovom stanu na Vračaru. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - rekla je ona nakon što je počinila zločin.

Teodora je u svoju odbranu rekla kao je godinama trpela psihičko zlostavljanje i mučenje od strane majke i bake, te da je upravo to bio problem u nihovom odnosu koji je kulminirao tragičnim ishodom. Prema njenim rečima, one su imale prevelika očekivanja od nje, dok su konstantno ispoljavale nezadovoljsto njenim postupcima.

Ona je istakla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito deci, koju obožava. Nekad je u tome uspevala, a nekad je, kako je rekla, pribegavala lekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, posle uobičajenog nipodaštavanja, vređanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i alkoholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

Međutim, Teodori đavo nije dao mira ni u ženskom zatvoru u Požarevcu gde je smeštena zbog svirepog zločina. Navodno, zatvorski čuvari primetili su da se ona čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je navodno lekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objasnila Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Inače, Teodora je osuđena na 20 godina zatvorske kazne.

Bonus video: "PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO!" Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs