MIA JE JEDVA PREŽIVELA SMRT TROJE DECE: Završni udarac joj je zadala usvojena ćerka koju i sad svet PREZIRE

Mia Farou je glumica koja se nosi sa jednom od najtežih životnih priča, izgubila je troje dece

Celebrities
12:17h Autor:
MIA JE JEDVA PREŽIVELA SMRT TROJE DECE: Završni udarac joj je zadala usvojena ćerka koju i sad svet PREZIRE
Mia Farou, Foto: Profimedia

Mia Farou nosi tešku životnu priču.

Bila je američka glumica i aktivistkinja, čija je putanja počela kao manekenka. Međunarodnu slavu je osvojila ne samo zbog svog glumačkog umeća, već i zbog svog braka sa Frenkom Sinatrom. Njena karijera je kasnije dobila dodatni impuls zahvaljujući ulozi u filmu "Rozmarina beba", koji je režirao kontroverzni reditelj Roman Polanski.

Rođena je u Los Anđelesu, a njen otac je bio filmski režiser dok je majka bila glumica. Mija je bila jedno od sedmoro dece u porodici. Njeno detinjstvo bilo je obeleženo teškom situacijom jer su njeni roditelji bili alkoholičari. Tragedija je pratila porodicu, s obzirom da je njen najstariji brat Majkl poginuo u avionskoj nesreći sa samo 19 godina. Takođe, brat Patrik je izvršio samoubistvo 2009. godine, a Džon je 2013. osuđen na deset godina zatvora zbog zlostavljanja dece.

Gubitak deteta za jednu majku predstavlja najveću tragediju, koju nikada ne može da prevaziđe. Jedna od onih koja se suočila sa ovom patnjom jeste glumica Mia Farou, koja je starost dočekala tugujući za decom koju je izgubila.

Uprkos tome što je izgubila svoju decu Tam, Lark i Tadeusa, ona sada uživa u ljubavnom odnosu sa svojom preostalom porodicom. Brojni skandali obeležili su njen život, dok su je tragedije dotukle. Ipak, smogla je snage da nastavi dalje, a kako je njenoj duši, to samo ona zna.

Kako se dogodio niz smrtnih događaja?

Nekada ozarena majka 14 dece koja su joj značila ceo svet, Mia Farou, bila je pogođena tragedijom nakon što je izgubila troje svoje voljene dece u najrazornijem preokretu događaja.

Prvi put suočena sa neizmernom tragedijom, Mia je bila suočena sa gubitkom svoje 17-godišnje ćerke Tame, koja je preminula zbog predoziranja lekovima za glavobolju koje je uzimala na recept. Kasnije je usledila još jedna gorka sudbina kada je izgubila i drugu ćerku.

Lark je preminula u svojoj 35. godini usled komplikacija HIV/AIDS virusa koji je prenela njenom partneru. Upkos borbi sa ovom bolešću, Lark je živela ispunjenim životom punim ljubavi prema svojoj deci i dugogodišnjem partneru. Njeno srce je naposletku prestalo da kuca u Božićno jutro dok je bila u naručju svog partnera, što je Mia jednom prilikom podelila.

Nakon što je pretrpela gubitak dve ćerke, Mia je doživela još jedan težak udarac kada je njen sin Tadej okončao svoj život. Njegova veza sa 29 godina je bila prekinuta, a porodica se nadala da će uskoro slaviti njegovo venčanje. Nažalost, suočen sa dubokim emocionalnim traumama, Tadej nije uspeo da izdrži.

Ovo su "nepojmljive tragedije", kako je Mija saopštila otvoreno, opisujući bolne gubitke svoje dece. U svojim apelima, zamolila je ljude da prestanu sa nagađanjima i da iskažu poštovanje prema sećanju na svoju preminulu decu. Iako je iskusila neizmernu patnju, Mia s ponosom sebe naziva majkom 14 dece i bakom 16 unučadi. Kao ambasadorka dobre volje UNICEF-a, nastavlja da inspiriše i ostavlja pozitivan uticaj na živote drugih.

Mija je usvojila dete i započela vezu sa Vudijem

Mija se upušta u romantičnu vezu sa filmskim rediteljem Vudijem Alenom. Tokom trajanja njihove veze, Mija je imala priliku da glumi u čak 13 njegovih filmova.

Tokom perioda zajedničkog života sa Vudijem Alenom, Mija je usvojila devojčicu po imenu Dilan. Osim toga, 1987. godine je i sama postala majka i rodila sina kome je dala ime Sačel, po Vudi Alenovom omiljenom igraču bejzbola.

Međutim, drama koja će se završiti na naslovnim stranicama mnogih magazina nije dugo čekala. U januaru 1992. godine, Mija je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njihova usvojena ćerka Sun Ji - potpuno nagi.

Ovaj događaj je jasno ukazivao na neprimeren odnos između oca i usvojene ćerke, što je za Miju bilo dovoljno da okonča svoju vezu sa rediteljem.

Vudi se 1997. godine oženio svojom usvojenom ćerkom Sun Ji Previn, koja je tada imala 35 godina, čime je nastala nova porodična drama. Nakon ovog skandala sa fotografijama, Sun Ji nikada više nije razgovarala sa svojom majkom, Mijom Farou.

1 / 7 Foto: Profimedia

Dokumentarni film emitovan prošle godine podsetio je na kontroverze iz Vudijevog prošlog života. Iako Vudi Alen nije sarađivao na ovom filmu, svedočenja članova njegove bivše porodice ponovo su privukla pažnju javnosti na ovaj holivudski skandal.

Četvorodelni dokumentarac pod nazivom "Alen protiv Farou" istražuje duboko ukorenjenu priču jednog od najkontroverznijih holivudskih skandala - optužbe za seksualno zlostavljanje njegove usvojene tada sedmogodišnje kćeri Dilan, kao i odnos sa Sun-Ji Previn (50), ćerkom glumice Mije Farou (77).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs