drugarice lažljivice

Neoprostivo: Slavne žene koje su prijateljicama otele muža! (FOTO)

Najboljim prijateljicama spremne smo svašta da oprostimo, ali postoje li izdaje za koje nema oprosta?

Vip priča
Autor:
Neoprostivo: Slavne žene koje su prijateljicama otele muža! (FOTO)
Elizabet Tejlor, Edi Fišer i Debi Rejnolds, Foto: Profimedia

Mnoge žene odgovorile bi potvrdno, a na prvo mesto neoprostivih izdaja stavile bi „krađu“ ljubavnog partnera. U nastavku proverite koje su to slavne žene uradile nezamislivo i upustile se u preljubničku vezu s njihovim partnerima.

Jedan od najpoznatijih ljubavnih trouglova svih vremena onaj je u kojem su se našli Elizabet Tejlor, Debi Rejnolds i njen suprug Edi Fišer.

Drski potez Merilin Monro: Skandal kojim je zasenila Elizabet Tejlor! (FOTO)

foto: Profimedia

Dve glumice sprijateljile su u tinejdžerskim danima kada je Debi potpisala ugovor sa studijem MGM, a Elizabet je u to vreme već bila njihova velika glumačka zvezda.

Debi se 1955. godine udala za Fišera, a Elizabet je 1957. godine postala supruga pozorišnog i filmskog producenta Majka Toda. Samo godinu dana kasnije Majk je poginuo u avionskoj nesreći.

S obzirom na to da su njih četvoro bili bliski prijatelji, Debi je Ediju dopustila da se nakon nesreće na neko vreme preseli kod Elizabet kako bi pazio na nju u trenucima velike tuge.

Međutim, samo dve nedelje kasnije Elizabet i Edi su zajedno otputovali, a Debi je saznala da je njen brak gotov.

Zbog svoje afere novi par postao je meta medija koji nisu imali milosti prema njima, ali filmska diva nije se dala omesti. Ne možete uništiti srećan brak. Ništa ja nisam uzela od Debi jer ona to nikada nije ni imala, rekla je kada su je pitali kako je mogla ukrasti muža prijateljici.

Imala je spreman odgovor i na pitanje šta bi njen pokojni suprug rekao na njenu novu ljubavnu vezu: Majk je umro, a ja sam živa. Šta očekujete od mene? Da spavam sama?

Njihova ljubavna sreća ipak nije bila dugog veka. Naime, Elizabet je 1964. godine ostavila Fišera zbog Ričada Bartona. Nekoliko decenija kasnije Debi je ipak oprostila Elizabet veliku izdaju: U mlađim danima Elizabet je samo uzimala šta je htela. Kasnije je postala svesna osećaja drugih ljudi.

Glumica Mia Farou takođe se našla u ljubavnom trouglu. U 60-im godinama prošlog veka sprijateljila se sa muzičarkom Dori Previn koja je bila udata za Andrea Previna. Mia se upustila u vezu s Previnom, a Dori je za aferu saznala kada je Mia ostala trudna.

Elizabet Tejlor ga nikad nije prežalila: Žene nisu mogle da mu kažu Ne! (FOTO)

foto: Profimedia

Dori se kasnije razvela, a godinu dana kasnije mladoj glumici posvetila je pesmu o prijateljici skrivenih motiva koja se divila njenom venčanom prstenu i bračnoj postelji pa joj ukrala muža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs