BILA JE NAŠA NAJLEPŠA MISICA IKAD, A SAD ZA NJU KAŽU DA JE "PLASTIČNA LUTKA": Nikada nećete pogoditi čime se danas bavi

Predviđali su joj veoma uspešnu karijeru i važila je za jednu od najlepših žena na našim prostorima ali je ona rešila da se povuče iz javnosti.

Celebrities
12:38h Autor:
BILA JE NAŠA NAJLEPŠA MISICA IKAD, A SAD ZA NJU KAŽU DA JE "PLASTIČNA LUTKA": Nikada nećete pogoditi čime se danas bavi
Gde je danas i šta radi Tijana Stajšić ?, Foto: printscreen/instagram/ tijanastajsic

Tijana Stajšić je važila za jednu od najlepših žena Jugoslavije. Bila je veoma uspešna manekenka i pobedila je 2001. godine na izboru za Mis Jugoslavije. Već naredne godine se takmičila na izboru za Mis Sveta gde je osvojila 6. mesto što predstavlja jedan od najboljih rezultata naših misica.

Tada su svetski mediji ovako opisali njeno učešće na ovom prestižnom takmičenju:

"Tijana Stajšić, izuzetna kraljica lepote, sa ponosom je predstavljala Jugoslaviju na Mis sveta. Njeno učešće na ovom prestižnom međunarodnom izboru pokazalo je neosporan šarm i eleganciju jugoslovenskih žena. Tijanino prisustvo na svetskoj sceni dočekano je sa velikim entuzijazmom i divljenjem, jer je plenila publiku svojom gracioznošću i staloženošću. Njeno predstavljanje na Mis sveta bila je značajna prilika koja je ispunila srca mnogih neizmernim ponosom i optimizmom za budućnost jugoslovenske lepote."

Ova lepa Somborka se već godinama nije pojavljivala u javnosti. Manekenstvom je počela da se bavi još tokom tinejdžerskih dana a predviđali su joj ogroman uspeh. Bez obzira na sve to ona je ubrzo odustala od manekenske karijere.

Tijana Stajšić
foto: printscreen/youtube/Carlos ??

Tijana je 2009. godine učestvovala u trećoj sezoni rijalitija "VIP Veliki brat". Taj projekat joj je doneo dodatnu popularnost a obeležila ga je izuzetno prisnim odnosom sa glumcem Draganom Marinkovićem Macom. Priznao je tada da ga je opčinila svojom pojavom te da je "otkinuo za njom".

Tijana Stajšić, Dragan Marinković Maca
foto: printscreen/youtube/ velikibratvip

Posle pomenutog rijalitija povukla se iz javnog života i završila kurs za šminkanje, čime se bavila jedan period života.

Malo je poznato da se pored mode atraktivna crnka bavila i sportom a bila je i prvakinja Jugoslavije u karateu.

Tijana se danas dosta promenila od perioda kada je ponela titulu najlepše, a primetno je da nije odolela ni estetskim operacijama. Mnogi veruju da je u tome i preterala.

Veoma je aktivna na svom Instagram profilu gde često objavljuje interesantne momente iz svog života.

Trenutno živi i radi u Novom Sadu gde je nedavno otvorila i svoj salon za šišanje i negu pasa gde radi kao grumer.

"Kad radiš nešto što voliš i u tome uživaš, vreme proleti! Uz sve poteškoće i napore koji nas neminovno prate, jako sam srećna i zadovoljna! I zahvalna svima onima koji su nam ukazali poverenje u ovih mesec dana!" , napisala je Tijana ispod jedne objave.

Pratioci su joj poželeli puno sreće i uspeha na poslovnom planu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs