PRIČA SE DA JE BILA PRISILJENA DA DONIRA BUBREG SELENI GOMEZ: Konačno otkrila istinu i pokazala NIKAD ZANOSNIJE OBLINE

Internet su preplavile različite spekulacije na temu transplatacije bubrega koji je Fransija donirala Seleni a evo šta ona kaže na tu temu.

Celebrities
11:26h Autor:
PRIČA SE DA JE BILA PRISILJENA DA DONIRA BUBREG SELENI GOMEZ: Konačno otkrila istinu i pokazala NIKAD ZANOSNIJE OBLINE
Spekuliše se da je bila primorana da donira bubreg prijateljici., Foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2017, glumica Fransija Raisa donirala je svoj bubreg pop zvezdi Seleni Gomez tokom njene borbe sa lupusom, autoimunom bolešću koja može dovesti do otkazivanja organa. Uprkos uspešnoj transplantaciji, glasine o potencijalnoj svađi između njih dve navele su fanove da pomisle da donatorstvo nije bilo Fransijin izbor.

Prošle godine su se pojavile glasine o zategnutom prijateljstvu kada je Selena Gomez spomenula da je Tejlor Svift njen „jedini prijatelj u industriji“. Ona se tada izjasnila da ne pripada nijednoj grupi poznatih ličnosti.

Francia koja je svojom donacijom spasila Selenin život, opisala je taj komentar kao „zanimljiv“ na Instagramu, ali je to kasnije izbrisala. Gomezova se branila izjavivši da ne može da pominje sve koje poznaje.

Selena Gomez
foto: prinstcreen/instagram

Nedavno je Raisa, pojasnila da između nje i Selene ne postoji problem rekavši: „Znam da smo i ona i ja izašli u javnost sa našom pričpm pre mnogo godina i, iskreno, morale smo. Štampa je dobila priču, a mi smo želele da je ispričamo."

Raisa je priznala da su je zatekle ružne glasine na mrežama i izbegava da čita negativne komentare. Suočila se sa kritikama, a jedna osoba je njenu karijeru nazvala „promašajem“.

Nakon otkrića da je Raisa donirala svoj bubreg Seleni , internet su preplavile lude spekulacije. Neki su rekli da se ona nije dobrovoljno prijavila da donira svoj bubreg, već je umesto toga dovedena u neprijatnu situaciju da spasi Selenu.

U svom nedavnom intervjuu, Fransija se osvrnula na svoje prijateljstvo sa Selenom Gomez, pojašnjavajući da ona nije bila prinuđena da donira bubreg pevačici. Raisa je rekla da je odluka da se podvrgne donaciji bubrega 2017, usred Selenine borbe sa lupusom, bila njena lična želja. „Ovo sam već rekla, ali to je bilo vreme kada sam to osetila u svom srcu“, rekla je. „Znala sam da sam adekvatna, da se podudaramo i da će se to dogoditi.”

Raisa je naglasila da je dobrovoljno odabrala da donira bubreg i da je niko nije pritiskao na to: „Niko me ni na šta nije terao. To je proizašlo iz iskreno iz dubine mog srca i od tada se osećam blagosloveno."

Fransija Raisa
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos spremnosti da donira svoj bubreg, Fransija Raisa je izrazila iznenađenje zbog toliko pažnje na internetu koja je usledila. Priznala je da nije očekivala tako burnu reakciju na donaciju bubrega.

Tokom 2018, Raisa je podelila priču o tome kako je otkrila da odgovara za transplantaciju bubrega Selene Gomez: „Jednog dana dobila sam telefonski poziv od Selene, putem FaceTime-a, i rekla je: 'Podudaraš se!'

Međutim, Raisa je bila pomalo uznemirena jer je želela na svoj način da saopšti vesti Seleni: „Imala sam način na koji sam želela da joj kažem kada budem donela odluku. Znao sam da će se to dogoditi, samo mi je trebalo vremena.”

Fransija Raisa
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlog meseca, Selena je proslavila Raisin rođendan objavom na Instagramu, opisujući je kao „posebno ljudsko biće“. Selena je izrazila svoju ljubav prema Fransiji, istakavši da njihova veza ostaje jaka gde god da ih život odvede.

Ipak, ovo nije prvi put da se pokrenu glasine o potencijalnoj svađi između ove dve prijateljice. Fransija bila povređena Seleninim nezdravim načinom života nakon transplantacije jer je time ugrožavala svoje zdravlje i nije cenila novu šansu.

Sumnje u njihovu svađu eskalirale su u decembru 2019. godine kada je Selena Fransiju nazvala „devojkom koja mi je dala bubreg“ ne pominjući njeno ime dok je pričala na temu operacije.

Sudeći po ovim najnovijim fotografijama sa plaže Fransija ne mari za koji kilogram viška ili celulit. Uživa u odbojci sa svojim prijateljima i ima dovoljno samopouzdanja da obuče ovaj mali bikini. Time daje dobar primer ženama da treba biti zadovoljan i srećan u svom telu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs