"BILI SU IZOPAČENI, TRETIRALI SU ŽENE KAO SMEĆE": Svi muškarci porodice Kenedi imali su čudne porive prema LJUBAVNICAMA

Ne zna se koliko je ljubavnica prošlo kroz Belu kuću, a kenedijevi su se prema njima odnosili sa vema malo poštovanja.

Celebrities
Autor:
"BILI SU IZOPAČENI, TRETIRALI SU ŽENE KAO SMEĆE": Svi muškarci porodice Kenedi imali su čudne porive prema LJUBAVNICAMA
Kako su se Kenedijevi odnosili prema ženama?, Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Džon F. Kenedi imao je izvanrednu i radosnu Džeki, koja je podržavala njegove predsedničke ambicije, imao je filmske zvezde, mladu stažistkinju i još mnogo drugih žena, napisano je knjizi "The Kennedy Half-Century: The Presidency, Assssination and Lasting Legacy of Jonh. F. Kennedy".

Kenedi, ubijen u Dalasu pre 60 godina, imao je složene veze sa ženama, ili su mu bile adut u trci za Belu kuću ili sredstvo da zadovolji svoje, kako se navodi, neiscrpne ljubavne želje.

Kenedi je ubijen pre 60 godina
Kenedi je ubijen pre 60 godina foto: Profimedia

- Sve je zavisilo od žena... Mogao je da bude šarmantan i pun poštovanja prema ženama koje su imale uticaj, ali je imao velike se*sualne apetite, pa se danas može reći da se ophodio prema mladim lepim ženama kao prema se*sualnim igračkama, sa ne baš mnogo poštovanja - rekao je Lari Sabato, autor knjige.

U javnosti, Kenedijevi su pokazivali sliku savršenog bračnog para, ali predsednik nije takav bio privatno. Njegova avantura s Merilin Monro i njeno čuveno mazno pevanje "Happy Birthday, Mr. President" na gala rođendanskom slavlju predsednika, ostalo je u pamćenju svih.

Kenedijevi su u javnosti prikazivali sliku srećnog para
Kenedijevi su u javnosti prikazivali sliku srećnog para foto: Profimedia

Ne samo da je Džeki znala za tu vezu, već je pozvala čuvenu glumicu da je odmeni.

- Vi ćete voditi računa o Beloj kući, preuzećete odgovornost prve dame države, ja ću otići, a vama ostaju problemi - rekla je Džeki glumici.

Javna tajna je bila da je Keneid imao aferu sa Merilin Monro
Javna tajna je bila da je Keneid imao aferu sa Merilin Monro foto: Profimedia

Niko ne zna koliko je žena prošlo kroz Belu kuću

Pod "problemima", Džeki je mislila na Džudit Kempbel, koja je imala dve godine vezu s predsednikom, na Mimi Berdsli, stažistkinju u Beloj kući koja je jednom prilikom rekla da joj je predsednik bio prvi muškarac.

Niko ne zna koliko je anonimnih žena prošlo kroz Belu kuću, ali dovoljno da se sumnja da je Kenedi mogao da ima svaku koju je hteo, pa nekad možda i protiv njene volje.

Ne zna se koliko je žena prošli kroz belu kuću
Ne zna se koliko je žena prošli kroz belu kuću foto: Profimedia

"Bio je ludo neoprezan", rekao je Sabato i dodao da su neke od tih žena imale sumnjivo ponašanje. Prema njegovim rečima, Kenedi nije prestajao da rizikuje svoje mesto predsednika i porodicu, kada bi ugledao neku mladu devojku koja mu se dopala. Ipak, nije bio jedini su svojoj porodici sa takvim ponašanjem.

Čak i njegova majka Rouz Kenedi znala za čuvenu aferu svog supruga Džozefa Kenedija s glumicom Glorijom Svanson, piše Blic.

Da su se svi članvi porodice Kenedi odnosili prema ženema sa nepoštovanjem svedoči i priča Patriše Loford supruge jednog od njihovih najližih saradnika, a potom i prijatelja Pitera Loforda.

Loford je prvobitno bio oženjen Patrišom Kenedi, sestrom predsednika Džona F. Kenedija i Roberta Kenedija starijeg.

Godine 1976, kada je 19-godišnjeg Roberta Kenedija mlađeg, iz porodične kuće izbacila njegova majka Etel, prvo kod koga je potražio pomoć bio je upravo Piter, koji mu je širom otvorio vrata svog doma.

Piter je nakratko ostavio roberta sa svojom novom ženom Patrišom, koja je tada takođe imala 19 godina, i za to vreme Robert je ostavio neprikladan prvi utisak.

Voleo bih da nisi udata za mog neprežaljenog teču - voleo bih da te je*em ovde na kauču. To je bio šok. Poznavala sam ga četiri minuta“, ispričala je godpođa Loford u svojoj ispovesti za New York Post.

Oni su nasilnici, samo obični nasilnici. Tretiraju svoje žene kao stoku. Svi su izopačeni. Ako nisi ulizica, i ako ne podaliziš njihovim prohtvevima "ispao si iz igre", dodala je ona.

Lofordova četvrta supruga, sa kojom je bio u braku sve do njegove smrti, rekla je da je "obožavao" predsednika i da su "bili veoma bliski".

Toliko blizak da je Loford često bio taj koji je dogovarao sastanke Džona - a kasnije i Bobija Kenedija - sa filmskom zvezdom Merilin Monro, a često im je ustupao svoju kuću za njihove tajne sastanke.

"Toliko im nije bilo bitno da su obojica bili sa istom ženom", zaključila je Patriša Loford.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs