SA 18 GODINA JE ZAVRŠILA NA BERLUSKONIJEVIM ŽURKAMA: Evo kako danas izgleda manekenka koja je bila i svedok na suđenju

Italijanska manekenka koja je prijavila policiji zabave bivšeg premijera ali i uspela izvući priznanje iz drugog predatora, danas izgleda ovako.

Celebrities
18:14h Autor:
SA 18 GODINA JE ZAVRŠILA NA BERLUSKONIJEVIM ŽURKAMA: Evo kako danas izgleda manekenka koja je bila i svedok na suđenju
Kako danas izgleda Ambra Gutierez ?, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ambra Gutierez je manekneka koja je prijavila takozvane "bunga bunga" zabave bivšeg italijanskog premijera Silvia Berluskonija kao i neprimerene pokušaje seksualnog zlostavljanja od strane američkog producenta Harveja Veinsteina.

Italijanska manekenka danas živi u Majamiju i izgleda zaista nikad bolje. I dalje se bavi modelingom a veliki deo svog slobodnog vremena posvetila je humanitarnom radu.

Ambra Gutierez
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnka finalistkinja takmičenja za Miss Italije, privukla je pažnju svetskih medija nakon što je kao maloletna devojka završila na jednoj od privatnih zabava premijera Silvija. Ambra tada nije ni slutila da će joj odlazak na tu zabavu doslovno promeniti život.

Ona je bila ta koja je prijavile ove žurke policiji i ta stvar je medijski odjenula poput bombe. Kasnije je i svedočila za ovu prijavu prostitucije na zabavama. Ova dešavanja uticala su na tok njene manekenske karijere.

Postala je jedan od glavnih svedoka na suđenjima 2011. godine na kojima je bivši italijanski premijer optužen da je na razvratnim zabavama često uživao u društvu maloletnih prostitutki.

Na sudu je rekla kako je joj je Berluskoni zapretio da joj je 'karijera završena' kada je odlazila sa zabave na kojoj ju je talijanski premijer dirao po zadnjici. Novinari su je razvlačili po medijima dovodeći u pitanje verodostojnost njene priče, te se Ambra preselila u Ameriku nakon što je Silvio Berlusconi na kraju oslobođen optužbi.

Ambra Gutierez
foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Sreća nije dugo trajala i Ambra se 2015. našla usred još jednog seks skandala. Bila je među prvim žrtvama koja je imala hrabrosti policiji prijaviti moćnog američkog producenta Harveja Veinsteina koji je tri godine kasnije osuđen za seksualno zlostavljanje žena i maloletnih devojaka.

Ispričala je policiji kako ju je filmski mogul neprimereno dirao i pokušao prisiliti na seks dok su zajedno pregledali njen portfolio, te je pristala nositi 'bubu' pomoću koje je policija kasnije prisluškivala njihove razgovore.

Noseći uređaj za snimanje ispod majice, Ambra se zaputila na još jedan sastanak sa Harvejem. U hodniku ispred njegove hotelske sobe, Ambra je uspela izvući priznanje iz njega koje je kasnije iskorišćeno protiv njega na sudu.

Zahvaljujući prikupljenim dokazima i svedočenjma preko 80 žena, uključujući brojna poznata imena iz filmske industrije, osuđen je na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs