KO JE UDOVICA SILVIJA BERLUSKONIJA? Na leđima ima tetovažu sa njegovim inicijalima i NIJE SE SMIRILA DOK GA NIJE ULOVILA

Silvio Berluskoni preminuo je danas u 86. godini nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom, a iza njega je ostala ucveljena udovica, 33- godišnja Marta

Vip priča
Autor:
KO JE UDOVICA SILVIJA BERLUSKONIJA? Na leđima ima tetovažu sa njegovim inicijalima i NIJE SE SMIRILA DOK GA NIJE ULOVILA
Foto: Printscreen/Instagram

Preminuo je Silvio Berluskoni, bivši italijanski premijer i skandal majstor. Čak ni godinu dana pred smrt nije se smirio, već je kao pravi Italijan svet preokrenuo zbog ljubavi.

Prošle godine je organizovao "simbolično venčanje" koje ga je koštalo 400.000 evra kada je pred oltar odveo Martu Fašinu, 33-godišnju poslanicu iz njegove partije.

Marta i Silvio su se zabavljali još od 2020. godine nakon što mu je Marta pisala duga ljubavna pisma, pa Silvio nije imao kuda nego je ostavio svoju tadašnju devojku sa kojom je bio u vezi 12 godina.

Silvio Berluskoni, Marta Fašina
foto: Maurizio Brambatti / Zuma Press / Profimedia

Marta nije izbijala iz njegove vile, pa je njegova tadašnja devojka, Veronika shvatila da je đavo odneo šalu i povukla se ustupajući svog "dečka" drugoj.

Dok je on srećan sijao pored svoje nove mlade žene, njegovo petoro dece bilo je ogorčeno jer je smatralo da će svo bogatstvo pripasti upravo Marti, pa su mu stoga zabranili da napravi pravu ceremoniju venčanja. Iako Marta nije bila srećna što je venčanje samo "simbolično" ipak se obukla kao da je u pitanju prava stvar. Prema nekim izvorima, nosila je venčanicu vrednu 20.000 evra.

1 / 7 Foto: Salvatore Laporta / ipa-agency.n / IPA / Profimedia

Tokom ceremonije venčanja Berluskoni je svojoj ženi rekao: "Ti me ispunjavaš, ne bih mogao da živim bez tebe."

Priča se kako njegovi naslednici neće dati Marti ni centa od velikog bogatstva Silvija Berluskonija koje se procenjuje na 5 milijardi dolara.

Ko je Marta Fašina?

Marta Fašina je godinama bila opsednuta likom i delom Silvija Berluskonija. Ona navodno ima istetovirane njegove inicijale na svojim leđima.

U parlamentu su je protivnici prozivali rečima: "Šta to žena od 30 godina vidi u 80 - godišnjem muškarcu?"

Ali Marti to nije smetalo. Rođena u primorskom gradu na jugu Italije, gospođa Berluskoni je diplomirala književnost i filozofiju na rimskom univerzitetu i počela da radi za fudbalski klub Milan kao službenik u odnosnima s javnošću.

Marta Fai, Silvio Berluskoni
foto: Piaggesi/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

U to vreme taj klub je bio u vlasništvu Berluskonija i ona je sa njim dolazila u redovan kontakt.

Svoju političku karijeru započela je pisanjem niza članaka podrške za novine koje podržavaju Forca Italia, stranku koju je osnovao Berluskoni 1994. kada je prvi put izabran za premijera.

Kolege je opisuju kao "jednostavnu, ali slatku" osobu u italijanskom parlamentu. Ona retko glasa i nije pokušala da se umeša u politička pitanja o kojima se raspravlja tokom aktuelnog parlamentarnog mandata.

Bila je opčinjena Silvijom Berluskonijem i nikad joj nije smetalo što je on od nje stariji 53 godine!

Marta Fašina, Silvio Berluskoni
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs